Liga 1

Surpriză! Fotbalistul de la CSA Steaua prezent la Oțelul - FCSB

Reporterii GSP au luat „pulsul” meciului, înainte de Oțelul - FCSB / foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 29 iulie 2023

În tribune la Oțelul - FCSB va fi și Bogdan Chipirliu, golgeterul celor de la CSA Steaua. Atacantul originar din Galați vine să-și susțină fosta echipă, dar și pe Ștefan Bodișteanu, cel care i-a fost coleg în sezonul trecut la formația din Ghencea. 

Cum Liga 2 încă n-a pornit la drum, Chipirliu și-a găsit timp pentru un drum în Galațiul natal, acolo unde-și va urmări fosta echipă în duelul de gală cu FCSB. Chipirliu a făcut la Galați primii pași în fotbal. Experimentatul golgeter al Stelei a fost legitimat la Oțelul între 2012 și 2016, răstimp în care mai bifat și un împrumut la o altă echipă din oraș, la Dunărea, club defunct astăzi.

Ștefan Bodișteanu, fostul său coleg, începe partida de pe banca de rezerve.

Bogdan Chipirliu // foto: Imago Images

Reporterii GSP au luat „pulsul” meciului, înainte de Oțelul - FCSB

Localnicii sunt pregătiți pentru o nouă seară memorabilă. Fanii Oțelului pregătesc și pentru acest meci un moment special. La peluza la care sunt ultrașii gălățeni se pot vedea câteva pânze în culorile clubului: roșu, alb, albastru, semn că aceștia au pregătit o scenografie specială pentru această ocazie.

Deși clubul a anunțat sold-out, fanii veniți la stadion în speranța găsirii unui bilet au avut surpriza ca o casă de bilete să fie deschisă. Așadar, câțiva norocoși au avut șansa de a prinde un tichet pe ultima sută de metri. În tribune, diseară, sunt așteptați mai bine de 10.000 de fani, număr care a fost atins și la meciul de Cupă din sezonul trecut, terminat la egalitate, 0-0.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.