Liga 1

Mircea Rednic s-a enervat: „Arbitrii de la VAR dormeau sau au fost la un ceai” + Presiune pe conducere: „Ne mișcăm cam greu, nu am jucători”

Mircea Rednic/ foto: Facebook @UTA Arad

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 29 iulie 2023

Mircea Rednic, antrenorul de la UTA, a avut un discurs dur după înfrângerea cu Hermannstadt, scor 1-2, în etapa a treia din SuperLiga.

Rednic a atacat arbitrajul, care a acordat un penalty pentru Hermannstadt, la 1-0 pentru UTA. Benga a făcut henț, „centralul” Marian Barbu nu a văzut inițial, dar a fost atenționat de VAR să se uite din nou la fază. După consultarea reluărilor, a acordat lovitură de pedeapsă, transformată de Paraschiv.

De asemenea, „Puriul” consideră că echipa sa trebuia să primească un penalty, la un presupus fault asupra lui Dumitrașcu.

Rednic: „Cei de la VAR dormeau”

„Dureros, am condus, am început bine. Și în a doua repriză am început bine. A apărut acel penalty, despre care nimeni nu a știut ce a fost. Domnul Barbu le-a zis jucătorilor că a fost henț. Nimeni nu știe ce a fost acolo. Tot de la VAR trebuia să intervină și când i-a dat cu cotul lui Dumitrașcu. Cred că erau și ei la un ceai sau dormeau. Împotriva noastră apare mereu VAR-ul. 

Apoi am reușit să echilibrăm jocul, am avut ocazii pe final. Am dormit la golul doi, sunt supărat. Meritam cel puțin un egal. E greu când joci bine și vine așa un penalty care schimbă soarta unui meci. Au prins aripi, au venit peste noi, dar nu pot spune că au fost periculoși. 

Îmi pare rău că pierdem 3 puncte, nemeritat. Se vede o îmbunătățire. Jucătorii noi s-au integrat bine, nu au jucat rău. Trebuie să câștigăm la Iași. Facem greșeli la faze fixe. Bine, s-a dat penalty, nu știm cum, dar s-a dat. 

Dar la cornere trebuie să fim mai responsabili. Știam că au jucători care bat bine, care sunt periculoși la fazele fixe”, a declarat Rednic, la Orange Sport.

1 șut pe poartăa avut UTA în meciul cu Hermannnstadt

Mircea Rednic, mesaj pentru conducerea clubului UTA

Ulterior, Rednic a avut și un mesaj către conducerea clubului:

„Îmi doresc mai mult, dar mai mult nu putem, sunt realist. Am avut doar 6 rezerve pentru că nu am. Doi jucători au avut probleme medicale. Nu am soluții, ne mișcăm cam greu”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.