Liga 1

Ezitant și aproape de autogol » Cum s-a descurcat Chiricheș la revenirea la FCSB: verdict nemilos din studio

+28 Foto
Vlad Chiricheș a rezistat 63 de minute în Oțelul - FCSB / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Vlad Nedelea, Cătălin Stroia  —  sâmbătă, 29 iulie 2023

Gigi Becali l-a „repatriat” pe Vlad Chiricheș cu gândul că experiența acumulată în Serie A îi va fi suficientă pentru a-și domina adversarii mai slab cotați din Superligă. Primul contact al căpitanului naționalei cu prima ligă n-a fost nici pe departe unul facil: stoperul a „scârțâit” în multe momente în partida jucată de FCSB la Galați, în care a fost schimbat în minutul 63!

Vlad Chiricheș a avut parte de o revenire cu ezitări la FCSB. Două nesincronizări în care a fost protagonist în primele 20 de minute ale partidei au culiminat cu faza din minutul 29, în care stoperul de 33 de ani a fost aproape să înscrie în propria poartă

Chiricheș a respins haotic, cu capul, o centrare plecată din bocancul lui Ionuț Neagu, dar respingerea s-a dovedit a fi defectuoasă. Atent, Târnovanu s-a întins și a respins în corner o minge care se îndrepta amenințător spre vinclu. 

Respingerea defectuoasă a lui Chiricheș era s-o coste pe vicecampioană / Captură Prima Sport

Vlad Chiricheș, revenire cu ezitări la FCSB

În studiourile emisiunilor de sport a fost „zumzet” la pauză. Iar Chiricheș n-a fost menajat de nimeni:

„Chiricheș parcă a rămas același. A fost aproape de gafă, un joc de cap destul de slab pentru un fundaș central”, a comentat Gabi Balint, la „Digi Sport Special”. Completat de reputatul scriitor Radu Paraschivescu: „Slab până acum, să recunoaștem.”

+28 Foto
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)

În ciuda ezitărilor din prima parte, Chiricheș a revenit pe teren de la cabine, însă n-a mai fost deloc întrebuințat de ofensiva gălățeană, inexistentă până în momentul în care Charalambous a luat decizia de a-l înlocui pe simbolul roș-albaștrilor cu Denis Haruț.

VIDEO Tavi Popescu, realizare fantastică » Reușită în stilul caracteristic

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.