Liga 1

Basarab Panduru vede deja echipele retrogradate din Superliga: „Sunt cele mai slabe”

Basarab Panduru

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 30 July 2023

Oțelul - FCSB 0-2, în etapa a treia din Superliga. După înfrângerea echipei din Galați, Basarab Panduru și-a exprimat opinia cu privire la echipele despre care crede că vor retrograda, iar trupa lui Dorinel Munteanu e pe listă, alături de Poli Iași.

Panduru crede că cele două nou-promovate sunt principalele candidate la retrogradare, din cauza valorii scăzute a jucătorilor.

Basarab Panduru: „Oțelul și Poli Iași sunt cele mai slabe din Liga 1”

„Cine să retrogradeze? Oțelul și Iași sunt cele mai slabe. Noi vorbim în momentul ăsta, nu de ce se va întâmpla peste 6 luni. Cred că Iași și Oțelul trăiesc din antrenori. La Galați se vede Dorinel, La Iași se vede Leo. Grozavu vrea să joace, dar nu are cu cine. Așa văd în momentul ăsta. 

Pe U Cluj nu o văd aici. La U Cluj, titularii sunt buni, chiar dacă sunt mai bătrâni. Au experiență. Chipciu parcă poate mai bine ca ăia de 20 de ani. Nistor la fel, e foarte bun”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Clasamentul din SuperLiga

Poli Iași are două înfrângeri în primele două etape, 0-2 cu CFR și 1-3 cu Hermannstadt. În runda a treia, echipa lui Leo Grozavu dă peste campioana Farul, duminică de la 18:30.

Oțelul a jucat deja 3 meciuri și a obținut două puncte. Primul cu UTA, scor 1-1 și cu penalty ratat pe final. Al doilea, cu noroc, în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 0-0. 

VIDEO. Oțelul - FCSB 0-2 / Dorinel Munteanu: „Îmi felicit echipa, ne-am ridicat la nivelul adversarului”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.