Liga 1

Prunea l-a auzit pe Chiricheș și a povestit în direct: „«Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea»”

+28 Foto
Pornind de la ce a spus Vlad Chiricheș după Oțelul - FCSB 0-2, Florin Prunea a rememorat un episod din perioada în care activa ca portar în Superliga.

Articol de Alexandru Barbu  —  Sunday, 30 July 2023

Pornind de la ce a spus Vlad Chiricheș după Oțelul - FCSB 0-2, Florin Prunea a rememorat un episod din perioada în care activa ca portar în Liga 1.

„Au fost anumite înjurături gratuite”, a spus Chiricheș la capătul primului joc în roș-albastru după 10 ani.

Florin Prunea: „Un suporter al Oțelului a divorțat din cauza mea”

„Trebuie să se obișnuiască din nou Chiricheș cu fotbalul românesc, cu atmosfera, unii te mai înjură. Un suporter al Oțelului a divorțat din cauza mea. M-a înjurat toată repriza. Și la pauză i-am zis: «Mai poți, fratele meu?».

Și el îmi zice «Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea și am divorțat». Îți dai seama unde s-a ajuns? Și i-am zis «Bine, mă, înjură-mă până la capăt cum vrei tu»", a povestit Prunea la „Digi Sport Matinal”.

Se întâmpla după Campionatul Mondial din 1994, când Prunea a gafat în sfertul de finală cu Suedia (2-2, 4-5 la penalty-uri). În minutul 115, nordicii au egalat prin Kennet Andersson, după ce portarul nostru a ieșit greșit pe o centrare, și s-au calificat la loviturile de departajare.

Ce a declarat Vlad Chiricheș după Oțelul - FCSB 0-2: 

Oțelul a fost o echipă arțăgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine, să pasăm mai bine, dar a fost un teren dificil. 

Personal, după două luni, cred că a fost bine. Am avut emoții normale pentru un nou început. Am fost concentrat și nu au fost probleme. 

M-am trezit într-o altă realitate, dar trebuie să mă obișnuiesc. Vreau să mă acomodez, să revin la mentalitatea de aici, să aduc prin experiența mea ceva în plus. Vreau să ajut prin ce am învățat eu în anii petrecuți în afară. 

Sunt 4 victorii, sper să o ținem tot așa, să jucăm mai bine, să dăm mai mult goluri și să nu primim. Trebuie să încerc să mă obișnuiesc din nou. Am trăit niște momente și când am ieșit, niște persoane m-au înjurat gratuit. Niște injurii fără sens. În rest a fost bine, echipa a câștigat, am arătat un spirit bun, determinare. Asta e important pentru echipă. Sunt fericit că lumea (n.r. - suporterii FCSB) mă apreciază, le mulțumim suporterilor că au făcut deplasarea. Ne bucurăm că i-am răsplătit cu această victorie

VIDEO. Octavian Popescu, eurogol în Oțelul Galați - FCSB

>

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida Oțelul - FCSB

+28 Foto
Oțelul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Mai multe articole despre Oțelul - FCSB 0-2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.