Liga 1

Decizie radicală la FCSB: Gigi Becali își asumă o pierdere de 250.000 de euro

Valentin Gheorghe // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 30 iulie 2023

Mijlocașul lateral Valentin Gheorghe (26 de ani) a costat-o pe FCSB 250.000 de euro, dar conducerea clubului l-ar fi înștiințat că este liber să plece în această vară, fără sumă de transfer.

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna lui 2021. A petrecut sezonul 2021/2022 în roș-albastru, cu evoluții apreciate, soldate cu 7 goluri în 29 de meciuri, apoi a fost împrumutat la Umraniyespor, dar turcii nu au fost convinși de el și nu au dorit să-l transfere definitiv. 

Valentin Gheorghe, liber să plece de la FCSB

Revenit în această vară la vicecampioană, mijlocașul de bandă ar fi fost anunțat că nu are viitor la trupa roș-albastră. Conducerea i-ar fi transmis că îl lasă să plece gratuit în caz că își găsește echipă, potrivit Spotmedia.

Gheorghe a jucat 20 de minute în acest sezon, în prima etapă de campionat, la 3-1 cu FCU Craiova. În următoarele 3 partide, în campionat cu Dinamo și Oțelul și în preliminariile ECL cu CSKA 1948 Sofia, a fost lăsat pe bancă.

Problema pentru Valentin Gheorghe este concurența acerbă pentru un post de titular ca extremă la FCSB. În stânga, vicecampioana îi are pe Florinel Coman și Octavian Popescu. În dreapta pe Andrei Cordea și David Miculescu, plus Alexandru Băluță, care poate evolua în oricare bandă.

VIDEO: gol superb al lui Octavian Popescu în Oțelul - FCSB

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.