Liga 1

Arbitrii au dormit în Gruia! Penalty-ul evident de la CFR - Craiova pe care Petrescu și Chivulete NU l-au văzut

+7 Foto
Markovic a reclamat intervenția lui Yeboah

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 30 iulie 2023

Introdus pe teren în minutul 57 al meciului dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, Jovan Markovic (22 de ani) a fost lovit cu talpa în careul advers de către Yeboah un minut mai târziu # „Centralul” Radu Petrescu nu a acordat penalty și nici nu a fost avertizat din camera VAR că s-ar impune sancționarea intervenției. 

Prima schimbare efectuată de Laurențiu Reghecampf în Gruia a fost introducerea lui Jovan Markovic în locul lui Alexandru Ișfan.

Markovic a intrat, Craiova a executat o lovitură liberă, iar mingea a fost reluată de Raul Silva pe poartă. Sava a respins în corner, apoi a urmat o fază litigioasă.

Mitriță a centrat de la colțul terenului spre Jovan Markovic, însă primul la minge a fost un adversar, Emmanuel Yeboah. Ghanezul a respins în Markovic, apoi l-a lovit pe acesta cu talpa în coapsa stângă.

Penalty clar neacordat în CFR Cluj - Universitatea Craiova

Markovic s-a aruncat pe gazon, acuzând lovitura, dar „centralul” Radu Petrescu nu l-a băgat în seamă, solicitându-i să se ridice. Așadar, nici vorbă de penalty în opinia „centralului”.

Yeboah l-a lovit cu Talpa pe Markovic cât timp mingea era în joc

Nici perechea de arbitri din camera VAR, Andrei Chivulete - George Neacșu, nu a considerat că se impune acordarea unei lovituri de la 11 metri, astfel că nu l-a chemat pe arbitrul de centru să revadă faza.

CFR Cluj a reluat jocul cu un aut de poartă.

Mai multe știri din SuperLigă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.