Stranieri

Florin Andone, prezentat la noua echipă

Dorit și de Rapid în această vară, atacantul central Florin Andone, 30 de ani, a semnat cu CD Eldense, nou-promovată în liga a doua spaniolă.

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 31 iulie 2023

Dorit și de Rapid în această vară, atacantul central Florin Andone, 30 de ani, a semnat cu CD Eldense, nou-promovată în liga a doua spaniolă.

Eldense a făcut aseară anunțul oficial și a informat că Andone a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

Florin Andone a semnat cu Eldense

Curtat de Rapid, Andone a vrut să continue în Spania, acolo unde a descoperit fotbalul și unde a jucat în cea mai mare parte a carierei sale. 

Cele trei sezoane petrecute în străinătate, la Brighton și Galatasaray, între 2018 și 2021, nu au fost deloc bune, mai ales în Turcia, unde a suferit rupturi de ligamente încrucișate la ambii genunchi. În ultima stagiune departe de Spania, 2020-2021, nu a prins niciun minut din cauza accidentării grave!

Florin Andone continuă în Spania

După ce, în 2022-2023, a evoluat pentru Las Palmas, cu care a promovat în La Liga, „tricolorul” cu 25 de selecții două goluri a rămas liber de contract și a primit o mulțime de propuneri: Rapid, Malaga, Cordoba, Atletico Baleares, Castellon, Racing de Ferrol.

În ultimele zile, Andone a negociat intens cu Eldense, care tocmai a urcat din Segunda B și l-a convins. Gruparea e din Elda, oraș aflat în sud-estul Spaniei, la 37 de kilometri de Alicante și la 115 km de Valencia.

Cota lui Florin Andone s-a prăbușit la 800.000 de euro

Sezonul trecut, Florin a marcat două goluri în 19 meciuri jucate cu Las Palmas în Segunda. Cota sa s-a prăbușit în ultimul timp, ajungând astăzi la 800.000 de euro. În 2018, când era la Deportivo La Coruna și Brighton, valora 6 milioane.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.