Media

Transfer de senzație » „Diletta de Moldova” a trecut Prutul și a semnat cu o televiziune de sport din România!

+39 Foto
Olivia Cucoș / FOTO: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 31 iulie 2023

Prezentatoarea TV Olivia Cucoș, care a colaborat anterior cu Federația Moldovenească de Fotbal, va lucra din august la Digisport.

Ea a postat pe InstaStory momente de la plecarea din Moldova și mutarea în București, plus primele experiențe la noul loc de muncă. 

Într-un video scurt, prezentatoarea Simona Țăranu vorbește cu unul dintre reporterii postului: „Să-ți prezint pe cineva: noua noastră colegă!”, în timp ce Olivia se află în studio.

FOTO. Dorina Gherganov și Olivia Cucoș, susținătoarele Farului în deplasarea de la Tiraspol

Ea a apărut în prim-plan la meciul Farului de la Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Alături de Dorina Gherganov, o altă prezentatoare TV celebră în Republica Moldova, a venit să îl sprijine pe Gică Hagi.

Dotată cu o brățară tricoloră și plină de entuziasm, Dorina Gherganov a condus ore bune pentru a o susține pe Farul în manșa decisivă cu Sheriff. A dat-o de gol clipul postat pe Instagram de Olivia Cucoș: „Sunt cu fata asta frumoasă, merg la Tiraspol, să susținem Farul Constanța. Are steagul României pe mână, e dotată cumsecade”.

Cele două prezentatoare TV, fane împătimite ale fotbalului, au atras toate privirile în arena de la Tiraspol. Ele au reprezentat dovada ca Gică Hagi a avut mai mulți susținători, nu doar galeria oficială formată din 150 de fani.

+25 Foto
Dorina Gherganov, în drum spre stadionul din Tiraspol

Olivia Cucoș a asistat și la manșa tur și nu a ratat ocazia de a se fotografia cu Gică Hagi. „Seara în care Farul a fost Sheriff-ul iar Hagi a fost regele!”, scria Olivia pe Instagram.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.