Liga 1

Fanii au cerut demisia antrenorului după gafa imensă din Petrolul - Voluntari » Adam Nemec s-a trezit cu mingea la picior și a marcat

Adam Nemec (37 de ani) a făcut 2-0 pentru Voluntari în minutul 79 al deplasării cu Petrolul. Slovacul a profitat de greșeala portarului Lukas Zima (29 de ani). / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 31 July 2023

Adam Nemec (37 de ani) a făcut 2-0 pentru Voluntari în minutul 79 al deplasării cu Petrolul. Slovacul a profitat de greșeala portarului Lukas Zima (29 de ani). 

Ploieștenii s-au autosabotat în duelul cu Voluntari, unul echilibrat până în minutul 74, când brazilianul Garutti a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Radu Boboc a profitat de superioritatea numerică și deschis scorul pentru iloveni, în minutul 77, iar Adam Nemec a dublat avantajul la acțiunea imediat următoare.

Zima, gafă în Petrolul - Voluntari 

Vârful slovac a profitat de o degajare defectuoasă a lui Lukas Zima, portarul transfer de Petrolul în această vară.  Zima a așteptat prea mult momentul unei degajări, a lovit greșit mingea, pe jos, direct în piciorul lui Nemec.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Experimentatul atacant al Voluntariului a finalizat elegant, cu un lob.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

A fost momentul în care fanii Petrolului, prezenți în număr de 5.658 pe arena „Ilie Oană”, au început să scandeze „Demisia!”. 

Formația pregătită de Florin Pârvu a strâns doar două puncte în primele trei runde ale noului sezon. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.