Tenis

Scandal în timpul duelului Andreescu - Kostyuk: „Taci!” » A fost nevoie de intervenția firmei de pază

Meciul dintre Bianca Andreescu (23 de ani, 44 WTA) și Marta Kostyuk (21 de ani, 34 WTA, din primul tur al turneului de la Washington, a oferit un moment tensionat.

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 31 iulie 2023

Meciul dintre Bianca Andreescu (23 de ani, 44 WTA) și Marta Kostyuk (21 de ani, 34 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-7(5), din primul tur al turneului de la Washington, a oferit un moment tensionat.

Andreescu și Kostyuk s-au duelat în cel mai spectaculos meci al zilei la Washington. Fanii au avut parte de raliuri cu o intensitate aparte, răsturnări de situație, dar și o situație delicată.

Moment tensionat în duelul Bianca Andreescu - Marta Kostyuk

În setul cu numărul 3, la scorul de 2-2, pe serviciul Biancăi, un spectator pus pe scandal a strigat în timpul schimbului. Nu a fost prima dată, dar de această dată canadianca nu a mai răbdat. S-a uitat în direcția lui și a strigat: „Taci!”.

Bianca Andreescu, nervoasă

Arbitrul de scaun a luat măsuri, a chemat firma de pază, iar bărbatul a fost scos din arenă.

Condusă de două ori cu break în actul decisiv, Bianca a avut nervii tari. A lovit tot mai puternic cu dreapta, a profitat și de erorile ucrainencei și și-a creat nu mai puțin de 3 mingi de break. Marta le-a salvat pe toate și a împins disputa în tiebreak.

Acolo, Kostyuk a fost de netrecut și s-a impus la capătul a 2 ore și 44 de minute de joc.

În turul următor o așteaptă Caroline Garcia (29 de ani, 6 WTA). Franțuzoaica a fost calificată din oficiu în „optimi”.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.