Liga 1

Șeful lui Dinamo, categoric după a treia înfrângere la rând: „Nu e o tragedie, dar trebuie să creștem nivelul”

Articol de Sergiu Alexandru, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  marţi, 01 august 2023

După 0-3 cu Sepsi, a treia înfrângere din tot atâtea etape, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, spune că are în continuare încredere în echipă.

La finalul partidei de pe stadionul Arcul de Triumf, oficialul „câinilor” s-a declarat supărat de începutul slab de sezon, dar spune că este încrezător că Dinamo se poate redresa.

VIDEO Concluziile lui Vlad Iacob după Sepsi - Dinamo: „Am încredere că lucrurile se vor regla”

„Nu sunt lacrimi. Suntem supărați că nu am luat primele puncte din acest sezon. Ne așteptam la un început foarte dificil. Nu e o tragedie sau o dramă. Am încredere că lucrurile se vor regla.

Nu cred că am făcut un joc extraordinar. E clar că avem nevoie să creștem nivelul de joc. Nu e cazul să vorbim de schimbări. Și în sezonul trecut am început greu, dar am redresat lucrurile pe parcurs. Avem și mulți jucători noi și e nevoie de timp ca să se integreze. Cred că în 2-3 etape vom arată diferit.

Vorbim de trei meciuri. E doar începutul. E un sezon foarte mult. E prematur să tragem concluzii în acest moment. Dar trebuie să creștem în joc din toate punctele. Încă nu e cazul să ne îngrijorăm. Am încredere că jucătorii vor arăta mai bine în etapele viitoare”, a declarat Vlad Iacob.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.