Conference League

Sepsi e doar cu gândul la meciul cu CSKA Sofia! „Sută la sută concentrați. Dacă ne vom califica vom asculta orice în vestiar, chiar și manele”

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  marţi, 01 august 2023

Sepsi i-a dat scor de neprezentare lui Dinamo, 3-0, pe Arcul de Triumf, iar de acum covăsnenii se gândesc doar la manșa retur a meciului cu CSKA Sofia, din turul II preliminar al Conference League.

  • Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia e programat joi, 3 august, de la 20:00 
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan). În prima manșă, Aktobe s-a impus cu 4-1.

Marius Ștefănescu știe că n-o să fie deloc ușor, dar are încredere într-o calificare în faza superioară a competiției și e gata să petreacă în vestiar eliminarea vecinilor din Bulgaria.

>

Ne așteaptă o partidă dificilă joi seară! Avem încredere, victoriile îți dau încredere. Sunt convins că joi vom face o partidă bună și ne vom califica. O să fie un meci tare, îi știm deja de la meciul din tur”, spune mijlocașul de 24 de ani.

Acesta a continuat: „Avem un avantaj, dar nu este jucat nimic. Sunt convins că vom fi sută la sută concentrați. Dacă ne vom califica vom asculta orice în vestiar, chiar și manele! E greu să joci din trei în trei zile, dar mie îmi place”.

Omul cu buna dispoziție: Ciobotariu jr.

DJ-ul vestiarului după victoria de la București cu Dinamo, Denis Ciobotariu a dezvăluit că „obiectivul nostru e să avem meciuri bune, victorii și să nu primim gol!”.

Apoi s-a referit la duelul de joi seară de la Sfântu Gheorghe cu CSKA: „Victoriile aduc victorii și ne ajută!O să fie un meci foarte greu, au jucători cu mare calitate”.

>

„Am reușit să-i blocăm în tur, dar trebuie să facem o figură frumoasă ca să mergem mai departe. Vreau să ne calificăm indiferent de scor, chiar dacă aș vrea să câștigăm cu 2-0, 1-0. Un meci nu seamănă niciodată cu altul și lupta se dă în teren. Trebuie să rămânem echilibrați și sperăm să ne calificăm”, a precizat fundașul de 25 de ani.

Avem gânduri pozitive acum, gânduri bune! Chiar dacă am câștigat 2-0 în primul meci rămânem cu picioarele pe pământ și ne dorim să trecem mai departe. O să ne refacem bine, avem un lot numeric, ne vom descurca. Mergem cu un moral bun înaintea meciului cu CSKA Sofia
Vitalie Damașcan, atacant Sepsi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.