Liga 1

Iulian Roșu cere răbdare după cele 3 înfrângeri: „Nu e un capăt de țară! Și anul trecut a fost la fel”

Foto:Iulian Roșu

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  marţi, 01 august 2023

Dinamo a fost răpusă pe teren propriu de Sepsi cu 3-0 și a ajuns la al treilea eșec consecutiv. Iulian Roșu (29 de ani) cere răbdare suporterilor și crede că echipa se va putea redresa în următoarea perioadă.

Mijlocașul consideră că revenirea formației din Ștefan cel Mare se va produce atunci când și noii jucători se vor acomoda la echipă.

VIDEO. Iulian Roșu: „Anul trecut am promovat după un start ratat”

>

„Nu ne sperie parcursul pe care îl urmăm. Cumva anul trecut am avut aceeași situație, cu jucători noi și am avut de suferit la nivel de rezultate Noi încercăm să ne dezvoltăm și să formăm un grup. Trebuie să nu facem un capăt de țară că am pierdut 3 meciuri la rând! Lumea trebuie să fie liniștită, pentru că și anul trecut după un start ratat, am reușit să promovăm. 

Nu cred că este cazul să vorbim de evitarea retrogradării, dimpotrivă cu acest lot pe care-l avem. Jocul nostru nu arată rău, dar lipsește acea finalizare decisivă. Ne asumăm aceste rezultate pentru că suntem bărbați și sunt sigur că o să arătăm din ce în ce mai bine. Cine ne iubește să aibă încredere în continuare”, a spus Iulian Roșu.

Ovidiu Burcă: „Suntem în discuții cu anumiți jucători”

>

Ovidiu Burcă este optimist că echipa se va redresa așa cum a făcut-o și sezonul trecut. De asemenea, acesta a ținut să menționeze că echipa nu este încă definitivată, fiind discuții cu mai mulți jucători.

„Anul trecut am prins play-off-ul la final, am promovat după un baraj. Am pornit de la nimic și am ajuns foarte departe. La fel și anul ăsta. Pornim cu o echipă de Liga 2 pe care încercăm să o îmbunătățim. Am adus jucătorii târziu, dar sunt aici să ofer soluții. 

Nu vreau să mă plâng, dar lumea să înțeleagă că există o realitate cu care mă confrunt, mă lupt zilnic. Rămân cu impresia că am făcut un meci solid. Cred că dacă vom continua pe drumul ăsta vor veni și rezultatele. Mai sunt discuții cu anumiți jucători. 

Realitatea jocurilor ne arată și lipsurile pe care le avem. Meciurile astea 3 ne-au arătat că avem niște lipsuri. Totuși, noi cu ele trebuie să ne comparăm, aici tindem să ajungem. Nu putem să fim la Dinamo și să spunem că vrem să ne salvăm de la retrogradare anul ăsta”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.