Campionate

„Periculos! Unde l-au găsit?” » Fotbalistul care i-a luat ochii lui Pițurcă e dorit acum de Pep Guardiola

Jeremy Doku, cu numărul 7 // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 01 august 2023

Jeremy Doku (21 de ani), extrema belgiană care l-a impresionat pe Victor Pițurcă la EURO 2020, ar putea ajunge la Manchester City, unde este dorit de Pep Guardiola pentru a-l înlocui pe Riyad Mahrez.

Campioana Angliei și a Europei a pierdut un fotbalist important în această vară, pe Riyad Mahrez, vândut la Al Ahli cu 35 de milioane de euro.

Jeremy Doku, dorit de Pep Guardiola la Manchester City

Cu Mahrez plecat, Pep Guardiola vrea o soluție nouă pentru postul de extremă dreapta și s-a orientat către tânărul Jeremy Doku, 21 de ani, fotbalist de bandă care evoluează în Franța, la Rennes.

Vestea a fost anunțată de Fabrizio Romano. Specialistul în mercato scrie că Manchester City are și o alternativă pentru Doku: Michael Olise, de la Crystal Palace.

Jeremy Doku i-a luat ochii lui Victor Pițurcă în 2021

Jeremy Doku, internațional belgian de seniori din septembrie 2020, a ajuns în Franța, la Rennes, în urmă cu aproape 3 ani.

De atunci, a înscris 11 goluri și a pasat decisiv la alte 10 reușite în 90 de meciuri pentru formația franceză.

Doku a impresionat la EURO 2020, turneu final disputat un an mai târziu din cauza pandemiei, la care a avut evoluții încântătoare pentru Belgia. Atunci i-a atras atenția și lui Victor Pițurcă, analist TV în perioada Europeanului: 

Puștiul asta Doku, m-am gândit «Unde l-au găsit?», dar a jucat foarte bine, a fost cel mai periculos!”.

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.