Liga 1

Silviu Lung junior este aproape de revenirea în Liga 1: „La început nici nu am avut curajul să mă gândesc că putem să-l aducem”

Silviu Lung junior este aproape de revenirea în Liga 1

Articol de Ovidiu Minea  —  Wednesday, 02 August 2023

Liberi de contract după despărțirea de Al Raed (Arabia Saudită), unde a jucat sezonul trecut, Silviu Lung junior este aproape de a reveni în Liga 1. 

Portarul în vârstă de 34 de ani, care a mai discutat în această vară cu Universitatea Craiova și Petrolul Ploiești, e la un pas de a semna cu Politehnica Iași. 

UPDATE ora 14:30 Leo Grozavu a confirmat informația, într-o conferință de presă: „Sunt discuții cu Lung junior de vreo două săptămâni. La început nici nu am avut curajul să mă gândesc că putem să-l aducem. 

Apoi, discuțiile au prins un pic de substanță, după ce a spus că dacă nu se materializează discuțiile din străinătate pe care le are, e posibil să se gândească și la noi. Nu sunt prea entuziast până nu-l văd aici și semnat cu noi. 

Ar fi o lovitură de imagine, ar fi un lucru extraordinar, ni-l dorim pe Silviu, ca jucător cu experiență, ca portar de calitate, de valoare, nu în ultimul rând ca lider de vestiar”.

Știrea inițială:

Tratativele dintre părți sunt în fază avansată și, dacă nu apare nimic neprevăzut, acestea se vor concretiza în această săptămână.

Lung junior, fiul fostului mare internațional Silviu Lung, a mai jucat până acum și la Universitatea Craiova, Astra Giurgiu și Kayserispor. 

Mihai Bordeianu, prezentat oficial la Poli Iași: „Vreau să fac lucruri bune la Iași și sper să fie de bun augur venirea mea”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.