Liga 1

Fanii Stelei, reacție dură după ce oficialul FRF a propus ca arena din Ghencea să fie redenumită: „Chiar nu aveți pic de rușine?”

Peluza Sud Steaua București

Articol de Vlad Roșu  —  Wednesday, 02 August 2023

Asociația Steliștilor 47 (AS 47), grupare de fani apropiată de CSA Steaua București, a comentat în termeni duri propunerea făcută marți de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, de a redenumi stadionul din Ghencea în funcție de echipa care evoluează acolo, pe modelul de afară. Acesta a dat ca exemple stadioanele din Milano, împărțit de AC Milan și Inter, respectiv Stadio Olimpico din Roma, unde joacă AS Roma și Lazio.

FCSB va juca în Ghencea după mai bine de 8 ani, iar Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a propus ca arena din cartierul Ghencea să poarte două denumiri diferite, atunci când FCSB sau CSA Steaua București joacă acolo. Atunci când Steaua ar juca acolo stadionul s-ar putea numi Stadionul „Marius Lăcătuș”, în timp ce arena s-ar numi „Mirel Rădoi” atunci când FCSB ar evolua în Ghencea. 

Propunerea i-a enervat pe fanii Stelei, care cataloghează ideea drept „o prostie fără limite”. 

Fanii Stelei, reacție dură după propunerea lui Andrei Vochin: „Chiar nu aveți pic de rușine?”

„Prostia nu are limite! Stadionul se numește STEAUA, pentru că aparține de clubul Steaua. Cum ar fi, pentru că am jucat și noi finala Cupei pe «Ștefan cel Mare», să redenumim acel stadion? Ne-am tâmpit de tot, nimeni nu are o limită în țara asta?

Domnule Andrei Vochin, oficial în cadrul Federația Română de Fotbal, faceți comparații cu «Roma și Olimpico, unde pot juca și Lazio și Roma, și alea chiar au tradiție, și modelul stadionului din Milano, împărțit de AC Milan și Inter», dar nu luați în considerare cel mai important aspect: acele echipe nu își atribuie același nume, același brand și același palmares. 

Chiar nu aveți pic de rușine?”, au scris cei de la AS 47, pe Facebook.

Andrei Vochin, propunere inedită pentru stadionul din Ghencea: „Să-i schimbe denumirea!”

„Este o decizie absolut normală (n.r. - intrarea FCSB în Ghencea). Mi-e greu să laud normalitatea, așa trebuia să se întâmple în orice loc civilizat.

Dacă la Roma, pe Olimpico, pot juca și Lazio și Roma, și alea chiar au tradiție, dacă la Milano pot juca Milan și Inter, atunci când joacă CSA Steaua pot să îi spună «Stadionul Marius Lăcătuș», iar când joacă FCSB pot să îi spună «Stadionul Mirel Rădoi», dacă au o problemă cu stadionul.

Așa cum e cu Meazza și San Siro, la Milano”, a afirmat Vochin la Fanatik.

VIDEO. Mitică Dragomir, despre situația stadionului din „Ghencea”, unde FCSB va juca contra celor de la CFR Cluj: „Ciolacu este de felicitat”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.