Liga 1

Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj când a auzit că FCSB vrea să joace în Ghencea

FCSB - CFR Cluj se va disputa în Ghencea

Articol de Daniel Grigore, Alberto Boțoghină  —  joi, 03 august 2023

Cristian Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a dezvăluit la GSP Live că echipa din Gruia a fost de acord ca meciul cu FCSB să aibă loc în Ghencea și a trimis o înștiințare în acest sens.

Derby-ul rundei 4 a SuperLigii, FCSB - CFR Cluj, se va disputa duminică, de la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea.

În mod normal, CFR Cluj s-ar fi putut opune acestui scenariu, având în vedere faptul că stadionul din Ghencea a fost omologat pentru prima ligă abia pe 1 august, cu 5 zile înaintea meciului. Iar regulamentele spun că e nevoie ca acest lucru să se întâmple cu minimum 10 zile anterior.

Pentru a sprijini demersul celor de la FCSB, CFR Cluj și-a exprimat acordul ca meciul să aibă loc în Ghencea.

Dezvăluirea a fost făcută de președintele clubului, Cristian Balaj, în direct la GSP Live.

Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj pentru ca meciul cu FCSB să se joace în Ghencea

>

„Nu avea cum să fie respectat acel termen de prezentare a documentelor de închiriere și omologare, pentru că, așa cum am citit și noi din presă, contractul a fost semnat destul de târziu.

Atunci, pentru a veni în sprijinul Ligii, FCSB-ului și fotbalului, până la urmă, am trimis din proprie inițiativă o adresă către LPF, în care ne-am exprimat acordul ca în situația în care ei ar obține toate aceste aprobări sau omologări, să se joace în Ghencea.

Până la urmă, fotbalul trebuie să se joace cu cât mai mulți spectatori în tribune. Ar fi fost păcat să se rateze această posibilitate”, a precizat Balaj.

FCSB a reușit să semneze contractul de închiriere a stadionului din Ghencea luni, pe 31 iulie. O zi mai târziu, o comisie a Ligii Profesioniste de Fotbal a mers să omologheze stadionul.

Biletele au fost puse în vânzare în regim online, iar miercuri seara mai erau disponibile sub 3.000 de tichete, după cum a dezvăluit Mihai Stoica la OrangeSport.

VIDEO: reacția lui Helmut Duckadam după ce FCSB a primit „undă verde” pentru a juca în Ghencea

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.