Liga 1

Turcii au făcut anunțul » Trabzonspor, ofertă de 3 milioane de euro pentru titularul de la FCSB

Adrian Șut, sărbătorind alături de Andrea Compagno și de Florinel Coman / FOTO: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 03 August 2023

Trabzonspor, campioana Turciei din 2022, ar fi făcut o ofertă pentru Adrian Șut (24 de ani), mijlocașul central de la FCSB.

Vicecampioana României ar avea pe masă 3 milioane de euro pentru Șut de la Trabzonspor, potrivit turcilor de la Kuzey Anadolu.

FCSB l-ar putea vinde pe Șut la Trabzonspor

Conform sursei menționate, FCSB ar fi tentată să accepte oferta pentru Adrian Șut, care ar fi dorit cu insistență de Trabzon. Transferul lui s-ar putea realiza chiar în zilele următoare.

Turcii caută alternative la mijlocul terenului, după ce în această vară i-au pierdut pe Marek Hamsik (retras) și Dorukhan Tokoz (Adana).

Șut, titular incontestabil la FCSB, a jucat până acum în toate cele 4 meciuri disputate de roș-albaștri în noul sezon, 3 în campionat și unul în preliminariile Conference League. În stagiunea precedentă, el a bifat 37 de partide pentru FCSB, a marcat 5 goluri și a oferit două pase decisive.

Cota sa este în continuă creștere, iar în ultimul an a ajuns de la 900.000 de euro la 1,5 milioane pe portalul de specialitate trasfermarkt.com.

Șut a fost dorit de Trabzonspor și anul trecut

Interesul lui Trabzonspor pentru Adrian Șut nu este unul nou. Turcii l-au vrut și în iarnă, când Gigi Becali a cerut 3 milioane de euro pentru jucătorul lui.

Trabzonspor s-a oprit cu negocierile la două milioane, însă se pare că a fost convinsă de evoluțiile lui Șut din ultimele luni și ar îndeplini acum condițiile impuse atunci de Becali.

Adrian Șut, foto: GSP

VIDEO. Imagini de la antrenamentul celor de la FCSB înaintea partidei cu CSKA 1948 Sofia

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.