Liga 1

Istoric! Liviu Ciobotariu, de nota 10 în Sepsi - CSKA: „O seară minunată. Am discutat deja cu cei din club”

+62 Foto
Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a primit nota 10 în Gazeta Sporturilor pentru lecția predată în dubla cu CSKA Sofia, 4-0 astăzi, 2-0 în tur.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Andrei Petrescu  —  joi, 03 august 2023

Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a primit nota 10 în Gazeta Sporturilor pentru lecția predată în dubla cu CSKA Sofia, 4-0 astăzi, 2-0 în tur. 

Sepsi a fost impecabilă în „dubla” contra vicecampioanei Bulgariei. „Creierul” întregii operațiuni a fost Liviu Ciobotariu. 

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „O seară minunată!”

>

„Am un sentiment de mare bucurie. Este o seară minunată! Am terminat o dublă fără să luăm niciun gol și am dat șase. Un joc foarte bun în ambele meciuri. Sunt foarte bucuros pentru această calificare, dar în special pentru jocul prestat. 

Îmi felicit jucătorii. N-am avut deloc un joc ușor, chiar dacă după scor pare unul lejer. Am crezut în calificare după primul joc de la Sofia. Știam că n-o să fie ușor acasă, dar am crezut. Echipa s-a montat foarte bine, jucătorii extrem de motivați. 

Ne-am dorit această calificare și ne-am făcut fericiți cei 8.000 de suporteri prezenți la stadion. O atmosferă fantastică, ne-au împins de la spate. 

Înseamnă o mare bucurie să nu primești gol. Șase meciuri! Mare moral le dă jucătorilor și sunt foarte mulțumit. De la portar la jucători, toată lumea face faza defensivă și asta mă mulțumește. Avem un lot foarte bun, echilibrat valoric. Sunt mulțumit de toată lumea”, a spus Liviu Ciobotariu.

Acum urmează Aktobe, dar în această seară ne bucurăm de victorie și această calificare. Vine un meci extrem de important cu Oțelul Galați, apoi Aktobe. Avem jucători care resimt o stare de oboseală, trebuie să-i refacem. 

Am avut o discuție cu cei din club și le-am cerut conducătorilor un fundaș central. Acolo suntem descoperiți și o să vină cât de curând
- Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi

10a fost și nota lui Marius Ștefănescu pentru prestația din Sepsi - CSKA

VIDEO. Laszlo Dioszegi, în culmea fericirii după calificare

>

Citește și alte știri despre calificarea lui Sepsi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.