Liga 1

Budescu, prezentat la noua echipă » Poate debuta chiar împotriva Petrolului, la Ploiești!

Constantin Budescu (34 de ani), mijlocaș ofensiv, a fost prezentat la Farul Constanța. El poate debuta chiar la Ploiești, împotriva Petrolului, duminică de la 18:15.

Articol de Adrian Duţă   —  vineri, 04 august 2023

Constantin Budescu (34 de ani), mijlocaș ofensiv, a fost prezentat la Farul Constanța. El poate debuta chiar la Ploiești, împotriva Petrolului, duminică de la 18:15.

Plecat de la Petrolul, nemulțumit de statutul său, Budescu și-a găsit repede echipă. Constantin a fost convins de Gică Hagi să semneze cu Farul, pentru care ar putea debuta împotriva fostei echipe.

Constantin Budescu, prezentat la Farul

„Începând de astăzi, mijlocașul Constantin Budescu este noul jucător al Farului Constanța. Ajuns la 34 de ani, Budescu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști români din ultimul deceniu. 


Are 17 selecții (5 goluri) pentru naționala României, a fost declarat cel mai bun fotbalist român în 2017 și este campion al României cu Astra Giurgiu în 2016, câștigător al Cupei României în 2014 și al Supercupei în 2015 cu aceeași echipă. 

În carieră a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, FCSB, DL Yifang (China), Al-Shabab (Arabia Saudută), Damac FC (Arabia Saudită) sau FC Voluntari”, a transmis Farul pe site-ul oficial.

FOTO: farulconstanta.com

Budescu, nemulțumit la Petrolul


Înainte de rezilierea cu petrolul, Budescu a oferit și motivele divorțului. Cu o zi în urmă, după înfrângerea cu Voluntari, 0-2, își exprimase nemulțumirea că a fost scos în minutul 62.

„Am fost de atâtea ori rezervă și am zis că e mai bine pentru mine să ne despărțim. Probabil ei s-au gândit că vin să joc câteva meciuri și apoi mă retrag. Nu am avut cine știe ce bani... Am venit să ajut clubul, nu a fost cum mi-am dorit. 

Nu am venit să joc patru meciuri și să mă retrag. Mi-am făcut treaba cum am putut. Per total, a fost un an frumos. Le urez succes în continuare, eu vreau să mai joc”, a spus Budescu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO. Ce a declarat Alibec despre transferul lui Budescu la Farul

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.