Tenis

Iubitul Andreei Bălan, declarații măgulitoare: „Forma bună pe care o am i se datorează și ei. Avem o conexiune divină”

+68 Foto
Andreea Bălan/ foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  Saturday, 05 August 2023

Victor Cornea (29 de ani, 76 ATP la dublu) a vorbit deschis despre relația cu artista Andreea Bălan (39 de ani).

Cornea traversează o formă bună în 2023, câștigând 5 turnee Challanger la dublu: Oeiras, San Remo, Rovereto, Tenerife și Oeiras 5. Jucătorul de tenis e de părere că rezultate bune se datorează și relației cu Andreea Bălan, care i-ar fi adus liniște și fericire.

Victor Cornea: „O iubesc mult pe Andreea, forma bună i se datorează și ei”

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. - râde)

Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. - pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. 

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a declarat Victor Cornea, potrivit Digi Sport.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.