Liga 1

Florin Răducioiu, moment fabulos în studio: „Deci îl sun pe Franco Baresi acum, în direct”

Florin Răducioiu

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 05 august 2023

Florin Răducioiu, fostul mare internațional român, a analizat golul marcat de FCU Craiova în duelul cu FC Botoșani, încheiat cu 1-0.

Răducioiu l-a criticat pe Dican, stoperul de la Botoșani care a greșit decisiv la golul oltenilor. Fundașul a vrut să paseze în propriul careu, lui Pius, dar mingea a fost recuperată de Sidibe, care i-a pasat decisiv lui Bauza.

Momentul în care Dican vrea îi paseze lui Pius

Florin Răducioiu: „Îl sun pe Franco Baresi în direct”

La analiza fazei, Răducioiu l-a certat pe Dican pentru faptul că nu a degajat și i-a transmis un mesaj. Florin l-a dat exemplu pe Franco Baresi, fostul său coechipier de la Milan și unul dintre cei mai buni fundași din istoria fotbalului.

„Eu am jucat cu un anumit domn care se numește Franco Baresi. Fără rușine, o alimenta în tribună. E o zonă extrem de periculoasă. Domnule Dican, sper să ne asculți. Data viitoare, ascultă-mă pe mine, degajează, mie mi-a zis Baresi. Dă în tribune. Nu da acolo o pasă periculoasă, s-a întâmplat să ia golul. Fără rușine, Franco Baresi o făcea. 

Tu ești Dican, ești un necunoscut. Pe bune! Cum să dai o pasă de 10 centimetri? Dican, degajează în tribună și scapi de pericol. Ești responsabil, ai migea la picior. Nu mai pot, deci îl sun pe Franco acum, îl sun în direct”, a spus Răducioiu în studioul „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.