Conference League

Reporterii GSP au inspectat gazonul de pe „Arc” imediat după România - SUA » Suprafață IMPOSIBILĂ cu 5 zile înainte de FCSB - Nordsjaelland

+14 Foto
Gazonul arenei Arcul de Triumf este impracticabil cu 5 zile înaintea meciului FCSB - Nordsjaelland, din turul III preliminar al Conference League. Reporterii GSP au inspectat sâmbătă seară suprafața de joc.

Articol de Cristi Preda (foto), Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  sâmbătă, 05 august 2023

Gazonul arenei Arcul de Triumf este impracticabil cu 5 zile înaintea meciului FCSB - Nordsjaelland, din turul III preliminar al Conference League. Reporterii GSP au inspectat sâmbătă seară suprafața de joc.

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului). 
  • Turul ar urma să aibă loc la București, joi, 10 august, iar returul din Danemarca ar avea loc pe 16 august.

FCSB a anunțat UEFA că arena Arcul de Triumf va găzdui prima manșă a duelului cu Nordsjaelland. Vicecampioana preferă stadionul din Ghencea, dar pentru moment nu a primit un răspuns favorabil din partea CSA Steaua. Luni ar urma o rundă decisivă de negocieri. 

FOTO. Gazonul de pe „Arcul de Triumf”, impracticabil înainte de FCSB - Nordsjaelland

+14 Foto
Foto: Gazon arcul de Triumf/ Cătălin Stroia

În eventualitatea în care Ghencea va fi, din nou, tărâm interzis, FCSB - Nordsjaelland se va juca pe un gazon îngrozitor. 

Arena Arcul de Triumf a găzduit sâmbătă seară meciul-test între reprezentativele de rugby ale României și ale Statelor Unite ale Americii, încheiat 17-31. 

>

Reporterii GSP au analizat starea suprafeței de joc înainte și după finalul partidei de pregătire, iar concluziile sunt sumbre. Zone întregi au devenit impracticabile, riscul accidentărilor fiind ridicat. 

Cel mai rău se prezintă bucată din interiorul careului, din preajma punctului cu var.

Mihai Stoica, nemulțumit 

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, s-a plâns de calitatea gazonului inclusiv la meciul cu CSKA Sofia, victoria 3-2 din turul secund preliminar al Conference League. 

Am sperat să terminăm fără accidentări, dar nu am reuşit. Stare jalnică, cel mai prost teren pe care am jucat vreodată, plin de gropi. Băluţă are o problemă. Să vedem, are dureri la coaste. La Miculescu ori este o problemă musculară, ori ceva la nerv. Nu avea cum să fie un joc reuşit din cauza terenului, din cauza arbitrului care a tolerat un joc foarte dur. Şi-au luat măsuri la Coman, l-au lovit non-stop, a fost ultra faultat.

- Mihai Stoica, după FCSB - CSKA 1948

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.