Liga 1

Valeriu Iftime, nervos după înfrângerea cu FCU Craiova: „Suntem slabi, e un semnal de alarmă” + Nici Croitoru nu a scăpat: „La țipat suntem buni, în timpul meciului nu face ceva”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 05 august 2023

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a fost extrem de incisiv după înfrângerea echipei sale cu FCU Craiova, scor 0-1, în etapa a patra din SuperLiga.

Finanțatorul echipei moldovene și-a criticat jucătorii, dar și pe Marius Croitoru, antrenorul de facto al echipei, care a făcut scandal pe bancă și a luat cartonaș galben.

Valeriu Iftime, extrem de supărat după FC Botoșani - FCU Craiova

„Da, nu merge treaba. Sigur, nu e grav, dar e clar că nu jucăm, toate echipele par mai bune decât noi şi mai motivate. Suntem în zona asta fierbinte şi cu o echipă care nu joacă fotbal. Doar cu Rapid şi atât. Azi ne-au dominat. Nu ştiu ce să spun. E clar că nu avem mijlocaşi care să facă mare lucru. Slăbuţ la ce aşteptam de la un număr 10. 

E complicat. Şi vârful de atac care e inexistent acolo. Cei de la Craiova au avut bară, gol, au fost mai războinici. Parcă nu suntem devotaţi, să punem capul, suntem slabi. E al treilea meci slab dintre cele patru. E un semnal de alarmă şi mai multe nu pot să spun. 

Nu ai ce să-i faci lui Croitoru. Am auzit şi ţipete de aici, nu ştiu cât poate câştiga dacă ţipă. La ţipat suntem buni toţi şi nu facem ceva în timpul meciului. În timpul meciului să joci fotbal. Aşa, îi ajutăm pe adversari. Îl înţeleg că nu poate sta, îl înţeleg, are alt temperament şi nu poate”, a declarat Iftime, potrivit Orange Sport.

Clasamentul din SuperLiga. Botoșani, două puncte după 4 etape

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.