Liga 1

Florin Răducioiu, bucuros după primul punct al lui Dinamo: „Abia acum începe campionatul” » Dar trage un semnal de alarmă: „Mă îngrijorează foarte tare”

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 06 august 2023

Florin Răducioiu a comentat egalul lui Dinamo cu U Cluj, 1-1, explicând ce le lipsește „câinilor”.

Fostul mare atacant al lui Dinamo s-a bucurat pe primul punct obținut de formația alb-roșie în acest sezon. A lăudat organizarea defensivă a trupei lui Ovidiu Burcă, dar spune că echipa mai are nevoie de întăriri în atac.

Florin Răducioiu, după U Cluj – Dinamo: „Salut cu mare entuziasm acest punct”

„Salut cu mare entuziasm și încredere acest punct. Acesta e campionatul lui Dinamo. Trebuie să ia puncte echipelor de un nivel asemănător. Acum a început campionatul. A luat puncte unei echipe periculoase, cu o forță ofensivă mai mare.  Dinamo a făcut ce a putut. A obținut un punct important. U Cluj nu mi-a dat impresia că poate câștiga. Bine, nici Dinamo...

E un punct care mă mulțumește enorm. Mă bucur foarte mult. De acum începe campionatul lui Dinamo. Dar mă îngrijorează foarte mult că nu avem un potențial ofensiv”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Punct cu punct se adună. Noi aveam nevoie de măcar un punct, să creștem încrederea echipei. Au fost și momente bune, și mai puțin bune, o să analizăm, important e că plecăm neînvinși. S-a văzut omogenitatea mai mare pe care o au, sunt jucători cu mai multă experiență. Noi am pierdut mingea prea ușor în tranziție. Dacă am fi avut o conexiune mai bună cu mingea, poate am fi scos mai mult. Construim o echipă, nu e ușor. Era important să nu pierdem. 

– Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Dinamo a început bine jocul. U Cluj a ieșit mai agresivă de la vestiare. Rezultatul este echitabil. E primul punct al lu Dinamo și să sperăm că va fi de bun augur. 

– Viorel Moldovan

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.