Liga 1

Cum au fost „potoliți” ultrașii din Peluza Sud Steaua: „Au fost chemați și li s-a pus în vedere să aibă grijă mare”

Peluza Sud Steaua București

Articol de Vlad Roșu  —  duminică, 06 august 2023

Fostul portar al echipei naționale, Florin Prunea (54 de ani), consideră că nu vor fi incidente în Ghencea odată cu revenirea celor de la FCSB pe stadionul Steaua, pentru meciul cu CFR Cluj din Superliga. 

  • FCSB - CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 4 din Superligă, va fi duminică, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Digi Sport 1 și Orange Sport 1. 

FCSB revine în Ghencea după mai bine de 8 ani, iar vestea i-a indignat pe fanii Stelei. Zilele trecute, fanii celor de la CSA Steaua București au afișat în fața arenei din Ghencea următorul mesaj: „Continuăm lupta împotriva celor afiliați la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea își asumă!”. Florin Prunea crede însă că nu vor exista incidente în Ghencea la partida de diseară.

Florin Prunea opinează că nu vor fi incidente în Ghencea cu ocazia revenirii lui FCSB pentru meciul cu CFR Cluj: „Principalii actori negativi au fost chemați”

„Vorbeam și cu cei de la CSA Steaua, dar și cu cei de la FCSB. Prieteni de o viață, au crescut toți împreună. Cei de la CSA spuneau: «Domnilor, nu se va întâmpla nimic și vă spun și de ce. 

Principalii actori negativi au fost chemați și li s-a pus în vedere să aibă grijă mare» O parte dintre ei au deja arest la domiciliu, după bătaia cu jandarmii de la CSA - Dinamo de pe Arena Națională. 

Au zis și ei: «S-a terminat! Nu avem ce să mai facem. Suntem două echipe, două cluburi separate» Eu cred că nu va fi nimic. Singurele probleme pot fi în afara stadionului sau pe străzi. Adică stau toți împreună și apoi?”, a declarat Florin Prunea, potrivit Digi Sport. 

VIDEO. Match Preview FCSB - CFR Cluj, meci care se dispută pe stadionul Steaua

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.