Liga 1

Tudorel Stoica se revoltă: „Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Dacă Steaua era lăsată în Liga 1, stadionul era plin în fiecare seară”

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 06 august 2023

Tudorel Stoica (68 de ani), fost câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua, nu este impresionat că FCSB va juca cu stadionul plin în Ghencea.

  • FCSB și CFR Cluj se înfruntă de la ora 21:30, în runda cu numărul 4 din Superligă. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 2. 

După ce a declarat că nu este de acord ca FCSB să joace în Ghencea, fostul mare mijlocaș este de părere că și CSA Steaua ar umple stadionul de 30.000 de oluri dacă ar putea promova în Liga 1.

Tudorel Stoica e sigur: „Dacă Steaua e lăsată să intre în Liga 1, ar umple Ghencea”

„Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Da, FCSB are spectatori. E normal, ca orice echipă. Dar asta nu trebuie să influențeze.

Dacă Steaua era lăsată, de cei care sunt pe la Minister și fac anumite jocuri, să intre în Liga 1, stadionul din Ghencea era plin în fiecare seară. Cine vine în Liga 2 la ora 17:00, într-o marți sau joi la nu știu ce oră?

Cartierul Drumul Taberei, ca populație, e aproape cât un oraș din România. Sunt convins că lumea de acolo e dornică și e tot cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor și cu oamenii care au făcut performanță”, a declarat Tudorel Stoica la Prosport.

Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul așa cum l-am găsit. Mi-aș dori din toată inima ca suporterii să înțeleagă că trebuie să se comporte civilizat. Nu am venit aici să provocăm sau să facem o regulă din a juca aici. 

Am venit aici forțați de împrejurări, că nu putem juca pe Arena Națională. Suporterii de la CSA să ne creadă când spunem că vrem să jucăm pe Arena Națională când e disponibilă. Nu am venit să ne mutăm aici. Am auzit că se încercă să se comită acte de vandalism. Deja nu ar mai fi vandalism. Trebuie să înțeleagă toți. Ar fi vorba de terorism. Iar pedepsele sunt extrem de mari. Nimeni nu cred că riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor. Că nu e foarte bine. Dar s-au mobilizat forțe. Înțeleg că ultrașii cunoscuți sunt știuți de cei care pot lua măsuri și nu cred că vor fi probleme.

- Mihai Stoica

VIDEO Totul despre FCSB - CFR Cluj

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.