Liga 1

Fotbalistul de la Dinamo care l-a impresionat pe Basarab Panduru: „Știe ce face, și etapa trecută mi-a plăcut”

+6 Foto
Dinamoviștii au un singur punct după patru runde / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 06 august 2023

Dinamo a acumulat un singur punct în cele patru etape de la revenirea în Superligă, obținut sâmbătă, în duelul cu Universitatea Cluj, încheiat 1-1. Puțini sunt și remarcații „câinilor” din această perioadă, însă marcatorul golului dinamovist de la Mediaș, Dennis Politic, a reușit să-i câștige încrederea expertului TV Basarab Panduru.

Fotbalistul școlit în Anglia a deschis scorul cu U Cluj printr-o acțiune personală de efect: acesta a trecut de Miron, a intrat în careu, l-a driblat pe Gorcea și a înscris în poarta goală, cu piciorul drept. După meci, fostul mare fotbalist Basarab Panduru a vorbit în termeni laudativi despre Dennis Politic.

„Mi-a lăsat o impresie foarte bună şi runda trecută, când a avut o ocazie foarte bună la poarta lui Niczuly (n.r. - face referire la ratarea din meciul cu Sepsi). Golul este foarte frumos. Pare că are calitate, e frumoasă faza de la gol, ştie ce face. Totul a fost în viteză, accelerează, preia, îmi place faza”, a spus Pandi, la Orange Sport

Dennis Politic dezamăgit după egalul cu U Cluj: „Puteam lua toate cele 3 puncte”

Dennis Politic consideră că trupa din „Ștefan cel Mare” ar fi putut obține toate cele 3 puncte împotriva lui U Cluj: 

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să dau primul meu gol pentru Dinamo și sper să înscriu cât mai multe în acest sezon. Mă bucur că am reușit să luăm un punct. 

Dar suntem dezamăgiți. Din punctul meu de vedere, puteam lua toate cele 3 puncte. Suntem mulțumiți, totuși, că am luat primul punct din acest campionat. Este un pas înainte, ne bucurăm că am reușit să scoatem acest egal. Nu a fost ușor, a trebuit să muncim din primul până în ultimul minut și sper ca de acum încolo să luăm cât mai multe puncte.

+6 Foto
U Cluj - Dinamo/ foto: Imago Images

Cred că am demonstrat astăzi că suntem destul de puternici și ne putem bate de la egal la egal cu oricine. Puteam lua chiar cele 3 puncte azi, nu s-a putut. În primele 3 etape am arătat că ne putem bate de la egal la egal și am întâlnit echipe destul de grele”, a declarat Dennis Politic, la microfonul Digi Sport.

VIDEO Bucurie în tabăra dinamovistă, după reușita lui Dennis Politic

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.