Liga 1

„Gicu Grozav e Gicu Grozav” :) » Reușită splendidă în Petrolul - Farul: Hagi, învins de omul pe care-l lăuda acum un deceniu

+8 Foto
Gicu Grozav / Captură Prima Sport

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 06 August 2023

Petrolul și-a majorat avantajul în duelul cu Farul după o reușită splendidă, care a purtat semnătura lui Gicu Grozav, cel mai valoros jucător al „lupilor galbeni”. A fost golul de 2-0 în meciul cu un final electrizant, în care prahovenii s-au impus cu 3-2.

Grozav a primit o minge la aproximativ 25 de metri de poarta lui Buzbuchi și nu a stat pe gânduri: a șutat în forță, mingea a luat pământul în fața porții și s-a dus în plasă.O execuție de mare rafinament pentru Grozav, care a ajuns la cea de-a doua reușită stagională, după ce marcase spectaculos și în deplasarea de la Botoșani (1-1).

Gicu Grozav, reușită splendidă în Petrolul - Farul

>

Vedeta de 32 de ani a Petrolului a marcat, astfel, în fața echipei lui Gică Hagi, omul care oferea o declarație memorabilă despre acesta în urmă cu mai bine de un deceniu, când Grozav abia ce „explodase” în fotbalul românesc. Atunci, Hagi l-a descris într-un mod mai puțin plastic pe fotbalist: „Gicu Grozav e Gicu Grozav. El se va identifica cu el însuși, depinde de el ce carieră își va crea!” .

Până în acest punct al carierei, Gicu Grozav n-a apucat să lucreze alături de Gică Hagi.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.