Liga 1

Gică Hagi, un car de nervi după înfrângerea cu Petrolul: „Tu vorbești, tu auzi! Le-am și arătat de pe bancă” » Pe cine a luat în colimator

+8 Foto
Gică Hagi / Sursă foto: farulcosntanta.com

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 06 august 2023

Înfrângerea suferită de Farul pe terenul Petrolului, 2-3, i-a provocat bătăi de cap lui Gică Hagi. Managerul campioanei e dezamăgit de neatenția elevilor săi, care, după ce restabiliseră egalitatea de la 0-2, s-au relaxat și au plecat învinși de pe „Ilie Oană”.

Hagi a digerat cu greu faza petrecută în prelungiri, când echipa sa a primit gol la scurt timp după ce izbutise să egaleze. Tehnicianul de 58 de ani i-a luat în colimator pe cei mai experimentați oameni din echipa sa, Artean, Larie și Boli, pe care-i vede vinovați pentru reușita lui Irobiso.

Gică Hagi, un car de nervi după înfrângerea cu Petrolul: „Tu vorbești, tu auzi!”

„Ăsta e fotbalul, așa se întâmplă când primești goluri ușor. Probabil că trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine.

Mă îngrijorează, fiindcă anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă. E vorba doar doar despre atitudine, determinare, trebuie să ne apărăm mai bine. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine. 

Când am luat golul trei, în apărare erau Artean, Larie, Boli și un portar de 30 de ani (n.r. - Buzbuchi, în vârstă de 29 de ani) Ce pot să mai zic, începând de la căpitanul echipei...Să iei asemenea goluri... 

Revii de la 2-0, faci 2-2, și să nu ai echilibru, măcar să nu iei gol, dacă nu dai. Ce să fac? Le-am și arătat de pe bancă: «Dom'le, vorbește, organizează..». Tu zici, tu auzi! Apoi vine centrarea lor, cu trei jucători ai noștri în careu, și luăm gol”, a declarat „Regele”. 

+8 Foto
Petrolul - Farul / Sursă foto: sportpictures.eu

Gică Hagi: „Vom încerca să ne punem la punct”

Întrebat dacă e optimist că va reuși să-și redreseze echipa, Hagi a fost precaut: „Vom vedea, nu știm. În fotbal, nu știm ce va fi, trebuie să fim pregătiți. Vom încerca să discutăm și să ne punem la punct”, a spus Gică Hagi, după partida de la Ploiești. 

Hagi, învins de omul pe care-l lăuda acum un deceniu

Gicu Grozav a marcat un gol spendid în fața echipei lui Gică Hagi, omul care oferea o declarație memorabilă despre acesta în urmă cu mai bine de un deceniu, când Grozav abia ce „explodase” în fotbalul românesc. 

Atunci, Hagi l-a descris într-un mod mai puțin plastic pe fotbalist: „Gicu Grozav e Gicu Grozav. El se va identifica cu el însuși, depinde de el ce carieră își va crea!” .

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.