Liga 1

FCSB s-a dezlănțuit în Ghencea! 5 lucruri care nu s-au văzut la TV: MM a fost lider de galerie, cu cine a sărbătorit Florinel Coman + o poză istorică

+74 Foto
FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în derby-ul rundei cu numărul 4 din Superligă. Meciul a avut momente de euforie trăite de cei 28.519 de spectatori și o bucurie unică a vicecampionilor.

Articol de Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  luni, 07 august 2023

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în derby-ul rundei cu numărul 4 din Superligă. Meciul a avut momente de euforie trăite de cei 28.519 de spectatori și o bucurie unică a vicecampionilor. 

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj a fost sold-out și a bătut recordul de asistență pe noua arenă din Ghencea. Mai multe momente s-au produs departe de camerele de luat vederi. 

Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - CFR Cluj 1-0

1. FCSB a fost obligată prin contractul semnat cu CSA să nu facă nicio trimitere la numele de „Steaua”. La stația de amplificare a arenei din Ghencea a existat însă un moment subtil, chiar la pauza meciului. În boxe s-a auzit melodia „I'm Coming Home” (Mă întorc acasă), interpretată de P. Diddy și de Skylar Grey.

2. De obicei, FCSB sărbătorește golurile cu un schimb de replici în crainic și galerie. Florin Ghencea obișnuiește să strige „FCSB este...” și așteaptă să audă continuarea „Steaua” din partea suporterilor. La derby-ul cu CFR Cluj, acest moment a lipsit. 

3. FCSB a sărbătorit în stil mare victoria și revenirea în Ghencea. După meci, fotbaliștii s-au pozat în fața Peluzei Nord, având în spate și tabela care demonstra victoria din derby.

+73 Foto
FCSB a jucat primul meci pe stadionul Steaua, cu CFR Cluj FOTO Cristi Preda (GSP.RO)

4. Florinel Coman chiar a devenit un familist convins. În timp ce colegii lui continuau petrecerea, liderul celor de la FCSB a petrecut câteva minute alături de fiica lui, Kasia, în vârstă de un an și jumătate.

5. Și Mihai Stoica s-a bucurat din plin de revenirea pe stadionul din Ghencea. A fost ca un leu în cușcă pe durata întregii partide, iar după fluierul final al lui Marcel Bîrsan a mers direct în Peluză, dând tonul scandărilor alături de liderul Gheorghe Mustață.

VIDEO. Cum a marcat Compagno golul decisiv din FCSB - CFR Cluj

>

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.