Liga 1

Gigi Becali e luat la rost pentru decizia din FCSB - CFR Cluj: „De ce nu îl dai, dacă nu îţi place de el?”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 07 august 2023

Atacantul italian Andrea Compagno (27 de ani) a decis derby-ul FCSB - CFR Cluj, 1-0, printr-un gol marcat în minutul 65, din penalty, după ce a intrat la pauză.

Golgheterul echipei în sezonul trecut, Andrea Compagno nu este pe placul lui Gigi Becali, cel care a vrut să-l vândă în această vară și l-a scos din echipa de start.

Italianul a început meciul cu CFR Cluj pe banca de rezerve, FCSB preferând să atace cu Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Cordea. Iar Basarab Panduru l-a luat la rost pe Gigi Becali pentru modul în care îl tratează pe vârful adus de la FCU Craiova pentru 1,5 milioane de euro.

Basarab Panduru se ia de Gigi Becali: „El vrea pe oricine ca atacant, numai pe Compagno nu”

„El vrea pe oricine ca atacant, numai pe Compagno nu. Dar nu spunea acum ceva timp că are oferte pentru el? De ce nu îl dai dacă nu îţi place de el? Nu ştiu ce vrea să facă cu aşezarea asta. 

Dacă e Coman vârf, parcă ar mai avea logică. Nu îţi place Compagno şi vrei un jucător pentru un-doi, atunci Coman ar fi bun. Iar Tavi Popescu să joace pe postul lui, în stânga. 

Acum ai impresia câteodată că vrea în mintea lui să facă un bine echipei şi jucătorilor. Dar parcă lucrurile ies invers pentru toată lumea. 

Dorinţa asta de a-ţi pune amprenta cu orice preţ asupra echipei şi jucătorilor... Habar n-am dacă e bine sau nu e bine. Deocamdată e bine? Mă refer la rezultate. Acum e foarte bine. Mai mult de atât ce vrei?”, a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

Compagno a început să râdă la interviuri, întrebat dacă se simte apreciat în totalitate la FCSB

„Noi muncim să fim titulari, lotul e mare, jucăm la trei zile, iar staff-ul trebuia să ia deciziile cele mai bune. Trebuie să fim profesioniști, indiferent de cât jucăm, și să să dăm totul. 

[Te simți apreciat 100% aici?] E ciudat, ce pot să zic? (n.r. - moment în care Compagno începe să râdă) Dar nu mă gândesc la asta. Încerc să dau totul, să mulțumesc patronul și staff-ul tehnic. Normal că toată lumea vrea să joace toate minutele, să fie pe teren de la început. 

E important că am câștigat acest meci, nu contează că am marcat eu.  Cred că suntem pe un drum bun. Victoriile aduc victorii, sperăm să o ținem tot așa”, a spus Compagno.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.