Liga 1

“Sunaţi-mă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Internaţionalul român a promis că va discuta cu Dinamo după terminarea Campionatului European.

Dinamo îl vrea pe Contra, Cosmin ar dori la Dinamo, negocierile vor fi după Euro! A explicat ieri “Guriţă” pentru www.dinamovisti.ro: “Cristi Borcea să îmi facă oferta după turneul final din Austria şi din Elveţia. Acum sînt concentrat doar pe meciurile «tricolorilor», e şi nor­mal. După Euro vom discuta despre o trecere a mea în Ştefan cel Mare”.

Roş-albii, prin Cristi Borcea, îl cur­tează de mai bine de un an pe fundaşul dreapta de 32 de ani, căruia i-a expirat înţelegerea cu spaniolii de la Getafe.

500.000 de euro
Preşedintele executiv al “cîi­nilor” a vorbit sîmbătă ultima oară cu Contra şi i-a transmis, telefonic, clar: “Te vrem la Dinamo! Cînd eşti hotărît, vorbim concret şi stabilim urgent toate detaliile ca să facem trans­ferul repede. Nu contează banii”. Iar Cosmin i-a cerut pă­suire pî­nă după meciurile re­pre­zentativei Ro­mâniei de la Euro. Roş-albii sînt în luptă cu Poli Timi­şoara pentru a-şi asigura serviciile inter­na­ţio­na­lului, dar şi cu Getafe. Bucureştenii au pregătit 500.000 de euro pentru acest transfer, în care intră prima de instalare şi salariul pentru pri­mul sezon.

4 goluri în 29 de meciuri, în toate competiţiile, a marcat Contra la Getafe în sezonul recent încheiat

“Cînd Contra va dori să revină în ţară, vom face toate eforturile să-l readucem în Ştefan cel Mare”
Cristi Borcea preşedinte executiv Dinamo

“Dinamo are lot valoros şi e normal ca şefii să se gîndească doar la titlu. Să dea Dumnezeu ca în sezonul următor să termine pe primul loc!”
Cosmin Contra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.