Campionate

Continuă situația incendiară la PSG » Mbappe a refuzat și ultima propunere și rămâne exclus

Kylian Mbappe/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 07 august 2023

PSG s-a întors din cantonamentul din Japonia și reia antrenamentele la baza proprie de pregătire, însă fără Kylian Mbappe, care rămâne exclus din lot.

Atacantul francez se va antrena în continuare separat de grupul pe care se bazează Luis Enrique, alături de jucătorii de pe lista de transferuri. El nu a fost nici în cantonamentul echipei din Japonia, a rămas la Paris.

Mbappe a refuzat și ultima propunere de PSG și rămâne exclus

Decizia parizienilor vine după ce Mbappe a refuzat și ultima propunere a clubului. Concret, PSG a vrut să îi ofere un alt contract lui Mbappe, valabil tot până în 2024, însă cu o clauză de transfer, conform specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Kylian a refuzat fără să stea pe gânduri și vrea să plece liber anul viitor, când îi expiră actualul contract. El își dorește să plece gratis pentru a încasa un bonus consistent de instalare de la Real Madrid, singura echipă la care vrea să ajungă.

PSG chiar l-ar suspecta pe Mbappe că a ajuns deja la un acord cu Real Madrid pentru a semna în 2024, însă actele nu pot fi parafate în acest moment, pentru că francezul încă nu a intrat în ultimele 6 luni de contract.

În decurs de un an, Mbappe poate încasa 250 de milioane de euro dacă rămâne la PSG. 150 ar veni de la parizieni, din salariu și un bonus de fidelitate conform contractului semnat în 2022, iar restul banilor ar veni de la Real Madrid, sub formă de primă de instalare.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.