Liga 1

Discurs-manifest la pauza meciului FCSB - CFR Cluj: „În vremea în care ne luptăm pentru titulaturi, ne pierdem viitorul”

+74 Foto
Discurs manifest la pauza meciului FCSB - CFR Cluj

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 07 august 2023

După discursul lui Emil Grădinescu de la începutul meciului FCSB - CFR Cluj 1-0, și colegul său de la Prima Sport și OrangeSport, comentatorul Costi Mocanu, a avut un discurs manifest.

La pauza meciului jucat pe stadionul Ghencea, jurnalistul a vorbit despre disputa dintre FCSB și CSA pentru palmaresul Stelei, care a împărțit fanii în două, și a tras un semnal de alarmă, privind lipsa de interes a tinerilor pentru echipele românești.

Costi Mocanu, discurs-manifest la FCSB - CFR Cluj

„Două nume a căror alăturare rămâne imposibilă, FCSB și stadionul Steaua. Ce vedem acum nu înseamnă că cineva nesocotește deciziile instanțelor, care au hotărât că marca Steaua aparține Statului român. Felul în care Statul alege să o administreze e o altă discuție, care poate face obiectul unei analize a Curții de Conturi.

Cine este Steaua pentru fiecare suporter roș-albastru e o chestiune individuală și intimă, care nu poate fi influențată sau decisă de Tribunale. Ceea ce s-a întâmplat, ce se întâmplă azi și ce ar fi trebuit să se întâmple firesc, banal de firesc în ultimii doi ani, este cât se poate de simplu. Statul închiriază și ia bani. 

Atât și nimic mai mult. În privința mărcilor, noi, românii, ar trebui să fim mai degrabă preocupați ca puștii nu mai iubesc nici Steaua, nici FCSB, nici Dinamo, Rapid sau alte mărci românești. Ei aleg direct Real Madrid, Manchester City sau Juventus. În vremea în care ne luptăm pentru titulaturi ne pierdem clienții, ne pierdem viitorul”, a spus Costi Mocanu la microfonul PrimaSport.

VIDEO Elias Charalambous: „Trebuie să rămânem umili, e doar prima parte a campionatului”

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.