Campionate

Ciprian Tătărușanu și-a găsit echipă » Contract FABULOS pentru portar

Transfer în Arabia Saudită pentru Ciprian Tătărușanu » Contract pe 2 ani pentru portar

Articol de Remus Răureanu  —  Monday, 07 August 2023

Ciprian Tătărușanu, liber după despărțirea de Milan, va ajunge în Arabia Saudită în această vară.

Gazeta Sporturilor a aflat că portarul de 37 de ani va semna cu Abha Club, unde va avea un contract pe 2 ani. Va câștiga 1,8 milioane de euro!

Tătărusanu a făcut deja vizita medicală, iar actele vor fi parafate în cel mai scurt timp. 

Abha Club, locul 12 sezonul trecut, e antrenată de polonezul Czeslaw Michniewicz, iar vedeta echipei este Grzegorz Krychowiak, fostul jucător de la PSG sau Sevilla.

Goalkeeperul mai avea varianta Cagliari, dar sarzii au decis să renunțe la varianta Tătărușanu ca titular, cotidianul L'Unione Sarda scriind luna trecută că „soluția low cost plus experiența din Serie A nu sunt suficiente pentru profilul căutat”. 

Ciprian Tătărușanu era și pe radarul lui Torino, Empoli și Lecce

Tătărușanu mai avea trei alternative, toate din Serie A: Torino, Empoli și Lecce. Piemontezii ar fi dorit ca fostul internațional român să concureze cu Vanja Milinkovic-Savic și cu Mihai Popa, fostul portar al lui FC Voluntari, adus vara aceasta, pentru tricoul cu numărul 1 în sezonul următor.

Empoli avea nevoie de un titular, după ce Vicario a plecat la Tottenham pentru 20 de milioane de euro. La fel Lecce, care l-a pierdut pe Walter Falcone, răscumpărat de Sampdoria pe 1 iulie.

104 partideîn Serie A a bifat Ciprian Tătărușanu în poarta Fiorentinei și a lui AC Milan

23 de meciuriare Tătărușanu în 2022-2023 la Milan, dintre care 16 în Serie A, 5 în Ligă, unul în Supercupa Italiei și unul în Cupa Italiei

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.