Liga 1

Sergiu Hanca, mesaj direct pentru fanii Petrolului: „Garantez că nivelul și calitatea jocului echipei noastre vor crește foarte mult”

+8 Foto
Sergiu Hanca, mesaj direct pentru fanii Petrolului

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday, 07 August 2023

Sergiu Hanca (31 de ani) a jucat din primul în victoria Petrolului cu Farul, 3-2. La finalul partidei câștigată în fața a 9.300 de spectatori, fundașul a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO.

- Sergiu, a fost un meci fabulos, cinci goluri într-o repriză!
- A fost un meci nebun, dar plăcut pentru spectatori. Noi am înghițit în sec când am luat gol în minutul 90, dar e important că am câștigat, că am arătat că avem spirit de echipă și putem să facem lucruri frumoase. 

>

Sergiu Hanca: „Grozav este un băiat chiar grozav mereu, mă bucur pentru el”

- Ai jucat primul meci titular. Ești la capacitate maximă?
- Am jucat cât am putut. Când n-am mai putut, am cerut schimbare. Eu fac antrenamente doar de două săptămâni, pentru că am avut o problemă medicală, dar acum sunt fericit că am putut să-mi ajut echipa și să câștigăm acest meci. 

- Gicu Grozav a reușit o bijuterie de gol.
- Grozav este un băiat chiar grozav mereu, mă bucur pentru el. I-am spus la Botoșani că va da gol, i-am spus și astăzi că va da gol! Îl știu foarte bine, l-am avut coleg la Dinamo și la echipa națională. Știu ce calități are și poate avea sezoane foarte bune de-acum înainte.

>

- Farul la revenit în joc cu două goluri norocoase. Cum s-a simțit din teren.
- Eu nu cred în noroc, sincer. Cred în muncă, în perseverență. Și chiar dacă golurile Farului par norocoase, ei asta antrenează, asta încearcă, iar golurile sunt o consecință a lucrurilor bune pe care le fac. Mă bucur că am câștigat și că am avut puterea să marcăm din nou, după ce ne-au dat gol în minutul 90.

Sergiu Hanca: „Garantez că nivelul și calitatea jocului echipei noastre vor crește foarte mult”

- Golul victoriei a venit în minutul 90+3, mai sperați?
- Asta înseamnă că avem o mentalitate bună și putem construi lucruri foarte frumoase. Victoria e mult mai importantă jucând în fața campioanei României, o echipă care ne reprezintă în Europa în momentul de față. O echipă foarte bună. Au meritat sezonul trecut să fie campioni. Au jucători de valoare și au demonstrat că pot juca din trei în trei zile.

- Pentru voi urmează meciul cu Rapid...
- Un derby, eu cred că noi trebuie să ne focusăm doar pe noi. Știm atmosfera din Giulești. Mă bucur că am avut un număr mare de fani alături de noi, iar prestația echipei a fost alta. Îmi doresc să vină la fiecare meci, să umple stadionul, iar eu garantez că nivelul și calitatea jocului echipei noastre vor crește foarte mult.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.