Liga 1

Impresarul lui Marius Șumudică negociază chiar acum revenirea în Superligă

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru  —  luni, 07 august 2023

Marius Șumudică (52 de ani) lasă de înțeles că ar putea reveni în scurt timp în Liga 1.

UDPDATE 19:00 / Impresarul lui Șumudică e la Cluj

Impresarul Cătălin Liță este acum la Cluj-Napoca și pune la punct ultimele detalii ale contractului dintre Marius Șumudică și Universitatea. Tehnicianul ar urma să-l înlocuiască pe Toni Petrea, care nu mai este dorit de jucători.

Șumudică s-a eschivat când a venit vorba de negocierile cu U Cluj: „Am două propuneri din Liga 1, dar nu mă interesează în acest moment să revin în fotbalul românesc. Aștept o oportunitate din străinătate”.

Sursele GSP susțin însă că Șumudică e deja cu gândul la U Cluj și i-ar presa pe șefi să urgenteze achizițiile. Ar fi supărat că deja a ratat un jucător de pe lista sa, pe Silviu Lung, pe care îl sunase să-l însoțească la U. Fiindcă alb-negrii s-au mișcat greu, portarul a semnat cu Poli Iași. Șumudică ar fi prezentat deja câteva nume de jucători conducerii și așteaptă să vadă progrese clare la negocieri.

Marius Șumudică, tot mai aproape de U Cluj

După ce a fost cerut de fani la Rapid și s-a aflat pe lista lui Mihai Rotaru pentru a-l înlocui pe Eugen Neagoe, Marius Șumudică a postat un mesaj la statusul de pe WhatsApp, prin care lasă de înțeles că ar putea antrena iar în Liga 1.

Acesta a publicat o fotografie de arhivă de la unul dintre meciurile Rapidului, alături de nume importante, precum Mitică Popescu, Alexandru Bindea sau Gigi Corsicanu - liderul galeriei.

Mesajul lui Șumi: „Aproape să mă întorc... Dar, din păcate, ca adversar al Rapidului...”

Marius Șumudică la U Cluj?

Recent, Gazeta Sporturilor a scris că Marius Șumudică e la un pas să bată palma cu U Cluj, care vrea să renunțe la Toni Petrea (48 de ani). 

  • Marius Șumudică a mai fost antrenorul lui U Cluj în noiembrie 2012, însă a rupt contractul după numai un joc, 1-2 cu Rapid, din cauza problemelor financiare ale clubului de la acea vreme.
  • Șumudică e liber de contract din această vară, când s-a despărțit de Al Raed. De-a lungul carierei, le-a mai condus pe Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, Al Shabab, Chiajna, Kayserispor, Rizespor, CFR Cluj și Malatyaspor.
  • Toni Petrea a venit la U Cluj în această vară. Cu el A1, ardelenii au obținut 5 puncte în 4 etape, 1-1 cu Petrolul, 0-3 cu Rapid, 4-3 cu FCU Craiova,  1-1 cu Dinamo și se clasează pe 10

VIDEO Golul lui Andrea Compagno din FCSB - CFR Cluj

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.