Liga 1

Gigi Becali, euforic: „Să ne aduceți echipe, că nu avem cu cine să mai jucăm. Pe danezi îi spulberăm”

+74 Foto
Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost entuziasmat după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0.

Articol de Adrian Duţă, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  luni, 07 august 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost entuziasmat după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0.

FCSB are joi (21:30) primul meci cu danezii de la Nordsjaelland, în turul 3 preliminar din Conference League, iar Becali nu se teme de duelul cu nordicii.

Gigi Becali: „Îi spulberăm pe danezi”

„Vă rog frumos să ne aduceți echipe. Poate ne dau aștia din Danemarca acum, să vezi ce râd ei de noi. Dă Doamne să nu fie așa, că știi că glumesc. Nu îi cunosc pe danezi. Se zice că e echipă tare. Habar nu am de ei. Dacă ei sunt danezi, ce, sunt italieni, spanioli, francezi, englezi? Ce să facă? 

Nu prea cunosc așa multe echipe de fotbal, de aia zic să ne aduceți echipe, că în România nu mai avem cu cine să jucăm. Dar nu ne aduceți danezi, că pe ei îi spulberăm”, a declarat Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Acum, strategia e altă. Am zis că mai mult mă interesa meciul cu CFR Cluj. Acum mă interesează mai mult campionatul decât cupele europene. Vreau să jucăm în Liga Campionilor. Nu mai avem cu cine să jucăm. Să ne aduceți echipe din Europa, valoroase. Nu mai avem cu cine să jucăm! Ce să jucăm? Domnul știe că spun în glumă. Dacă știe că mă mândresc, iau înfrângere

- Gigi Becali, patron FCSB

FOTO Stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.