Liga 1

Vali Badea, declarație categorică după ce a văzut atmosfera din Ghencea: „Merită să fie casa lor!”

+74 Foto
Foto: Vali Badea

Articol de Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  luni, 07 august 2023

La revenirea în Ghencea după o pauză de 8 ani, FCSB s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CFR Cluj și domină începutul campionatului.

Printre cei prezenți la meciul de aseară a fost și fostul vârf al roș-albaștrilor, Valentin Badea (40 de ani),  care s-a bucurat de atmosferă din tribune și care consideră că formația patronată de Gigi Becali merită să joace pe acest stadion. 

VIDEO. Vali Badea: „Dacă pierdeau nu se supăra nimeni”

>

„M-am bucurat de o atmosferă pe care nu am trăit-o ca jucător, pe pielea mea. Mă bucur că am reușit să revin pe Ghencea. 

Dacă pierdeau, nu se supăra nimeni, la ce atmosferă a fost! Este o echipă care a plecat foarte bine, lucru care nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani. 

Le doresc baftă și sper să nu mai aibă probleme pe final. După cum joacă acum și cu acești suporteri în spate, nu cred că ar putea să-i încurce nimeni. La câți suporteri sunt, trebuie să ne bucurăm de echipă! 

Din punctul meu de vedere, acest stadion ar trebui să fie casa FCSB-ului, dar n-aș vrea să spun mai mult. Și la bulgari sunt două echipe cu același nume, eu nu văd de ce n-ar fi loc pentru ambele pe stadion”, a spus Badea.

FOTO Stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.