Liga 1

Becali, ordin pentru Charalambous și Pintilii: „Le-am zis «Vreau să-mi găsiți loc pentru el»” » S-au conformat la meciul cu CFR Cluj

Articol de Sergiu Alexandru, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  marţi, 08 august 2023

FCSB a început meciul cu CFR Cluj, 1-0, cu Octavian Popescu pe postul de atacant central, acompaniat de Andrei Cordea și Florinel Coman pe benzi.

Azi, Gigi Becali a anunțat că decizia nu i-a aparținut lui, ci antrenorilor Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Dar a recunoscut că le-a transmis un mesaj clar: Octavian Popescu trebuie să fie titular!

VIDEO Gigi Becali, ordin pentru Elias Charalambous și Mihai Pintilii: „Tavi Popescu să fie titular!”

>

Când câștigi de o asemenea manieră cu CFR Cluj, nu ai cum să spui că te-a dezamăgit cineva. Și dacă a jucat cineva mai prost, nu spui. M-a impresionat Pantea și mi-a plăcut și Octavian Popescu. 

Eu le-am spus ce vreau, ei fac acum. Eu spun, iar dacă ei găsesc soluții... Am zis «Vreau să-mi găsiți loc pentru Tavi! El trebuie să fie în echipă!» Păi, e vorba de bani. A jucat bine. El și-a făcut datoria. Nu s-a văzut, dar și-a făcut datoria. Pasa pentru Compagno, la penalty, cine a dat-o? El!”, a declarat azi Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a propus ca Octavian Popescu să fie atacant

Recent, la GSP LIVE, Dumitru Dragomir le-a transmis celor de la FCSB să îl încerce pe Octavian Popescu pe postul de atacant central.

„Octavian Popescu e fotbalist de Steaua! Și trebuie să joace. Nu a jucat câteva meciuri și se vede. Părerea mea este că poate să joace și vârf. Ar da mult randament decât toți. Să îl încerce și ca atacant. 

O să vedeți că va da randament. Nu poți să îl iei după un joc sau două. Lasă-l să aibă 6-7 jocuri și atunci îți dai seama dacă are sau nu valoare”, spunea Dragomir.

FOTO. Cum arată stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj 

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-0 / Vlad Chiricheș: „A fost foarte frumos, mi-a plăcut revenirea în Ghencea”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.