Liga 1

Cum arată stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj » Imaginile surprinse de GSP la finalul meciului

Cum arată stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj » Imaginile surprinse de GSP la finalul meciului

Articol de Sergiu Alexandru, Cătălin Stroia  —  Monday, 07 August 2023

FCSB a revenit după 8 ani în Ghencea, jucând cu peste 28.000 de fani în tribune, un record al noii arene, la 1-0 cu CFR.

După mai multe încercări eșuate, FCSB a primit într-un final acordul de a intra pe noul Ghencea. Iar fanii au luat cu asalt stadionul, mii de suporteri fiind încă la porți când s-a dat fluierul de start.

FOTO. Cum arată stadionul Ghencea după FCSB - CFR Cluj

Înainte de meci, managerul Mihai Stoica și liderul fanilor, Gheorghe Mustață, au făcut apel la suporteri să nu creeze probleme. Li s-a cerut să nu vină cu torțe și petarde și să nu vandalizeze arena, pentru a putea pe viitor să primească acceptul de juca din nou.

Iar fanii s-au conformat, în mare măsură. Nu au fost incidente în tribună, nici materiale pirotehnice, iar arena a suferit daune minore.

În imaginile surprinse după meci de reporterii GSP se poate observa că există câteva scaune rupte, lucru remarcat și de reprezentații CSA Steaua la recepționarea arenei de la FCSB.

M-au sunat nepoții de la stadion: «Vino, Gigi! Vino, Gigi!». Dar nu mai vin. Eu o să merg doar în Liga Campionilor, când ni se vor aduce echipe cu care să jucăm. Nu au fost probleme. Iar atmosfera a fost frumoasă, oamenii s-au bucurat. Dacă FCSB câștigă, atunci câștigă și România, vor intra bani în țară. Lasă-ne să jucăm pe gazonul ăla frumos!
- Gigi Becali

VIDEO Vlad Chiricheș: „A fost foarte frumos, mi-a plăcut revenirea în Ghencea”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.