Conference League

Incredibil: FCSB - Nordsjaelland în pericol să nu se vadă la TV! Vezi motivul care blochează transmisia meciului

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  luni, 07 august 2023

FCSB va disputa joi prima manșă a „dublei” cu Nordsjaelland, din turul 3 al Conference League. Meciul va avea loc, cel mai probabil, în Ghencea, de la ora 21:30. 

Lovitură de teatru însă, partida e în mare pericol să nu fie transmisă la TV!

Nicio televiziune din România nu a cumpărat drepturile TV pentru FCSB - Nordsjaelland

În acest moment, cu 3 zile înainte de startul jocului, nicio televiziune din România nu a achiziționat drepturile de imagine, iar negocierile sunt, practic, blocate.

Motivul pentru care toate stațiile TV nici măcar n-au intrat într-o negociere cu FCSB e prețul stabilit de vicecampioană. Cel puțin 100.000 de euro a solicitat clubul patronat de Gigi Becali pentru a ceda drepturile meciului de joi. 

În Conference League, UEFA oferă cluburilor posibilitatea de a vinde drepturile TV la partidele de pe teren propriu. 

Cerințele pe care FCSB le are însă de această dată diferă cu mult față de ceea ce s-a întâmplat în trecut. Chiar și față de returul cu CSKA 1948 Sofia, de joia trecută, nivelul cerut acum, cu Nordsjaelland, e de aproape 3 ori mai mare.

+73 Foto
FCSB a jucat primul meci pe stadionul Steaua, cu CFR Cluj FOTO Cristi Preda (GSP.RO)

Pentru confruntarea cu bulgarii au fost interesate nu mai puțin de 4 posturi TV: ProTV, Antena 1, Prima Sport și DigiSport. Câștig de cauză au avut ultimele două, care dețin și drepturile pentru Liga 1. 

Acum însă, surse din piața media, care cunosc ce bani se achită de regulă pe astfel de partide, susțin că dacă FCSB nu va accepta să diminueze serios pretențiile, atunci partida nu se va transmite la TV.

Dacă nu se televizează FCSB - Nordsjaelland, cum îl vede Becali? :))

În cazul în care FCSB nu va accepta mai puțin de 100.000 de euro și nu se va ajunge la nicio înțelegere cu vreo televiziune, atunci unul dintre cei care n-ar avea posibilitatea să urmărească partida ar fi chiar Gigi Becali. Chiar astăzi, patronul roș-albaștrilor a susținut că nu va mai merge prea curând pe stadion, la un meci. 

"Pe mine, pe stadion la un meci de fotbal, o să mă mai vedeți doar dacă voi intra iarăși în grupele Champions League", a declarat Becali. El urmărește toate jocurile la TV și pe baza a ceea ce vede dictează prin telefon ce schimbări trebuie să efectueze staff-ul tehnic.

VIDEO FCSB - CFR Cluj / Andrea Compagno: „Atmosfera a fost senzațională!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.