Liga 2

Începe „exodul” după ce au fost retrogradați! Antrenorul și cei mai importanți fotbaliști, pe picior de plecare!

FC Brașov e la răscruce de drumuri / foto: Bogdan Bălaș (GSP)

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 07 august 2023

FC Brașov nu a primit dreptul de a evolua în noul sezon de Liga 2, astfel că „stegarii” ar urma să se dezintegreze, cel mai probabil, în perioada următoare. Dintr-o candidată cu pretenții la promovare, „Steagul” va ajunge în Liga 3, iar antrenorul Dan Alexa și cei mai importanți jucători sunt pe picior de plecare de la poalele Tâmpei, susțin sursele GSP.ro.

Visul brașovenilor s-a transformat într-un coșmar! După ani la rândul în care au încercat să-și creeze o echipă care să emită pretenții la revenirea pe prima scenă și implicați la rândul lor într-o dispută identitară cu mai multe entități implicate, Brașovul rămâne iarăși fără echipă în primele două ligi. 

Anunțul a venit astăzi, de la TAS, acolo unde s-a stabilit că decizia FRF de a nu le acorda licență galben-negrilor a fost una justă.

Dan Alexa și cei mai importanți fotbaliști de la FC Brașov, pe picior de plecare!

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Dan Alexa a fost un car de nervi la aflarea veștii. „Chirurgul” reușise să pună bazele unei echipe solide, cu un proiect susținut și de mai marii orașului, însă totul s-a năruit după decizia de la TAS. Astfel, sunt șanse mari ca Alexa să plece de la Brașov în perioada următoare, la fel cum ar urma să se întâmple și în cazul celor mai importanți fotbaliști.

Alexa o antrenează pe FC Brașov din iunie 2022. Sezonul trecut, brașovenii au încheiat campionatul pe primul loc din Grupa B a play-out-ului.

Tribunalul Sportiv de la Lausanne a decis: FC Brașov n-a primit licență pentru Liga 2!

Cazul pe scurt: 

VIDEO Detalii despre primarului Allen Coliban de la Brașov: „Catarincă, vrăjeala pe care o știm, concracte mari și zero performanță”

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.