Liga 1

Surpriza startului de sezon s-a accidentat în Voluntari - Rapid! Va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon

+35 Foto
Accidentarea lui Merloi e destul de serioasă / foto: Iosif Popescu (GSP)

Articol de Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  luni, 07 august 2023

George Merloi a fost ghinionistul de serviciu în duelul FC Voluntari - Rapid, cel care închide etapa #4 din Superligă. Atacantul de 23 de ani s-a accidentat după un contact cu un adversar și nu a mai putut continua partida. Primele informații obținute de GSP.ro nu-s de bun augur pentru cel mai bun marcator al ilfovenilor din acest start de sezon. 

Puțin peste 20 de minute a rezistat în teren George Merloi în confruntarea cu Rapid. „Decarul” gazdelor s-a accidentat la genunchiul stâng și nu a mai putut continua partida. Aflat în suferință, a fost scos din teren pe targă și înlocuit cu Marcelo Lopes. 

+35 Foto
FC Voluntari - Rapid / foto: Cristi Preda

George Merloi are entorsă!

>

Din informațiile obținute de GSP.ro, Merloi a suferit o entorsă gravă la genunchi. Marți, urmează să efectueze un RMN, dar și set de controale amănunțite, pentru a stabili cu exactitate gravitatea accidentării. „Dauna” a părut încă din primul minut una serioasă: fotbalostul nu mai putea să calce deloc cu piciorul respectiv după contact. 

Problemele vin într-un moment nemaipomenti pentru Merloi, care înscrisese trei goluri în primele trei runde din acest sezon.

VIDEO Doru Andrei, gol după doar ZECE secunde în FC Voluntari - Rapid

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.