Liga 1

Horațiu Moldovan a răbufnit după meciul lamentabil: „Ce explicații? Eu am bătut Rapidul!” + replică arogantă: „Ai pus întrebarea asta ca să iasă o știre bună?”

+35 Foto
Horațiu Moldovan / Captură Prima Sport

Articol de Cătălin Stroia  —  luni, 07 august 2023

Horațiu Moldovan, goalkeeper-ul celor de la Rapid, și-a „îngropat” echipa în deplasarea cu FC Voluntari, în care giuleștenii au fost învinși cu 1-2

Portarul de 25 de ani a greșit la ambele goluri ale ilfovenilor, iar la final a insistat să-și asume în întregime eșecul. La flash-interviuri, a oferit, însă, și un moment mai puțin caracteristic, în momentul în care a fost întrebat dacă se teme că-și va pierde locul de titular de la națională. 

Horațiu Moldovan: „Îmi asum această înfrângere!”

„Ce explicații? Eu mi-am bătut echipa, nu Voluntari. Îmi asum această înfrângere! Adversarii noștri au ajuns o singură dată la poartă noastră. În rest, a fost vina mea, îmi asum!

Nu m-am uitat pe reluări încă. Primul șut m-a surprins, dar sunt un portar de națională, trebuia s-o scot. La golul doi am crezut că sunt singur, nu știam că e și Braun acolo. A sărit în contratimp și și-a băgat-o singur în poartă. Nu mi se pare că am făcut neapărat un joc prost, dar e greu când începi meciul de la 0-1, apoi se face imediat și 1-2. 

E presiune la Rapid, vedeți că suntem încurajați peste tot pe unde mergem. E timpul să facem puncte, e bine că e doar etapa a patra și avem timp să ne redresăm. Le-am promis fanilor că vom fi sus, dar nu suntem acolo unde ar trebui să fim”, a spus Moldovan, la Digi Sport. 

>

Horațiu Moldovan, replică arogantă: „Ai pus întrebarea asta ca să iasă o știre bună?”

Întrebat apoi dacă se teme pentru postul său de titular de la națională, Horațiu Moldovan a răspuns pe un ton arogant: 

„Ai vrut tu să pui întrebarea asta? Ai pus-o ca să iasă o știre bună? Sper să nu-mi pierd locul de la națională. Dacă o să-l pierd, o să-l recâștig!”.

FOTO / Cele mai tari imagini din partida FC Voluntari - Rapid 2-1

+35 Foto
FC Voluntari - Rapid / foto: Cristi Preda

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.