Liga 1

L-a „urecheat” în direct pe Moldovan pentru discurs: „Arogant”

Horațiu Moldovan, reproșându-i lui Braun nesincronizarea de la golul 2 al ilfovenilor // foto: GSP

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 08 august 2023

Helmut Duckadam (64 de ani), fost portar de legendă al Stelei, l-a simțit arogant pe Horațiu Moldovan la flash-interviul de la finalul partidei dintre FC Voluntari și Rapid, scor 2-1, în care portarul alb-vișiniilor a greșit la ambele goluri. „Eroul de la Sevilla” consideră că giuleștenii au nevoie de încă un goalkeeper de valoare comparabilă.

Titular incontestabil la Rapid, Horațiu Moldovan a avut la Voluntari o evoluție de uitat. Învins mai întâi în secunda 10, apoi de vină și la golul 2, portarul de națională s-a arătat deranjat de o întrebare care i-a fost adresată la final de meci, la flash-interviu.

Chestionat dacă se teme să piardă postul de titular la Rapid, Moldovan a răpuns: „Ai vrut tu să pui întrebarea asta? Ai vrut să iasă o știre bună? Sper să nu-mi pierd locul. Dar dacă o să-l pierd, o să-l recâștig!”.

Helmut Duckadam l-a „taxat” pe Horațiu Moldovan pentru discurs

Helmut Duckadam a ascultat discursul lui Moldovan și a reiterat o idee pe care o susținuse și în luna mai, anume că Rapid are nevoie de doi portari de valoare comparabilă, astfel încât să existe o concurență benefică în lot.

„Prima parte (n.r. - a discursului) a fost corectă, a recunoscut că a greșit. Eu cred că el este principalul vinovat pentru această înfrângere, chiar dacă a greșit și Bergodi. Moldovan a gafat de două ori.

În partea a doua a fost puțin arogant, pentru că era normal să-i pună acea întrebare. Dar cu siguranță nu-și va pierde locul.

Am mai discutat cu Bogdan Stelea și am spus că Rapid mai are nevoie de un portar de aceeași valoare, Bogdan a spus că nu. Când este titular nu are nicio concurență și greșește. Părerea mea că etapa următoare va juca tot el”, a opinat Duckadam, conform digisport.ro.

>

Rapid are 4 portari în lot. Exceptându-l pe Horațiu Moldovan, variante mai sunt Virgil Drăghia (33), plus tinerii Bogdan Ungureanu (16 ani) și Codruț Sandu (17).

Mai multe știri despre Voluntari - Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.