Conference League

Cine transmite la TV „dubla” Sepsi - Aktobe din Conference League

Meciurile dintre Sepsi OSK și Aktobe din turul 3 preliminar al Conference League vor putea fi urmărite la TV

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 08 august 2023

Meciurile dintre Sepsi OSK și Aktobe din turul 3 preliminar al Conference League vor putea fi urmărite la TV pe posturile DigiSport și PrimaSport.

Calificată în turul 3 preliminar după 6-0 la general cu CSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei, Sepsi va putea fi urmărită la treabă și în următoarea rundă.

„Dubla” Sepsi OSK - Aktobe, pe DigiSport și PrimaSport

Duelurile cu Aktobe, programate pe 10, respectiv 17 august, vor fi transmise la TV în România pe posturile DigiSport și PrimaSport.

Manșa tur va avea loc la Sfântu Gheorghe, pe 10 august, la ora 20:00. Returul este programat o săptămână mai târziu, în Kazahstan, la ora 18:00.

Aktobe, adversara covăsnenilor, ocupă locul 3 în campionatul kazah, cu 38 de puncte adunate în acest sezon, unul sub Astana și 4 sub Ordabasy.

Aktobe s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League după 5-3 la general cu Torpedo Kutaisi. În tur, în Georgia, kazahii au câștigat cu 4-1. În returul din Kazahstan au pierdut la limită, 1-2.

Cu cine ar juca Sepsi în play-off-ul Conference League

În cazul în care o elimină pe Aktobe, Sepsi va evolua cu învingătoarea dublei dintre FK Bodo Glimt (Norvegia) și Pyunik Erevan (Armenia). Formația lui Liviu Ciobotariu ar juca turul acasă.

Bodo Glimt este liderul campionatului din Norvegia în acest sezon. Pyunik Erevan este campioana en-titre a Armeniei.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.