Liga 2

Penalty dictat în Chindia - CSA Steaua după 50 de secunde! Fostul atacant de la Dinamo, decisiv în startul meciului

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 08 August 2023

Retrogradată în Liga 2 la finalul sezonului trecut, Chindia Târgoviște a avut un start fulminant în noul sezon: gol în minutul 2 al meciului cu CSA Steaua, fără ca rivalii să atingă balonul.

În fața a 7.000 de fani, elevii lui Dragoș Militaru au avut un început excelent. Chindia a avut lovitura de start a meciului, iar jucătorii târgovișteni au pasat între ei în propria jumătate, iar după o pasă în adâncime a lui Prejmerean, mingea a ajuns în careu, acolo unde Robert Moldoveanu a căzut după un duel cu Beța, iar arbitrul Cătălin Marcu a dictat penalty. În secunda 50.

Atacantul a executat în dreapta portarului și a transformat cu emoții.

CSA Steaua a reclamat penalty-ul primit de Chindia

Jucătorii lui Daniel Oprița au contestat decizia arbitrului. Căpitanul Beța și colegii săi au protestat, dar arbitrul nu a întors decizia.

Reluările TV au arătat că decizia a fost una eronată. Beța îl atinge cu mâna pe abdomen, dar fără ca Moldoveanu să fie încurcat. Ulterior, fostul atacant de la Dinamo mai face 3 pași și cade în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă.

Tot Robert Moldoveanu a fost cel care a executat. A trimis mingea în dreapta portarului Pop. Goalkeeper-ul de la CSA Steaua a ghicit colțul, dar nu a putut ajunge la mingea, astfel că gazdele au deschis scorul.

VIDEO Peluza Sud, injurii la adresa lui Marcel Ciolacu, în Chindia - CSA Steaua

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.